ЛЕ: Партизан, ипак, у четвртом шеширу!

Шампион Србије у најслабијој групи клубова пред жреб Лиге Европе у Монаку. За једно место измакао трећи шешир...

Фудбал 28.08.2015 | 09:30
ЛЕ: Партизан, ипак, у четвртом шеширу!

Црно-бели, ипак, нису успели да се прогурају до трећег шешира у жребу за Лигу Европе. Резултати плеј-офа "парном ваљку" нису ишли на руку.

Партизан ће жреб за масовније УЕФА такмичење (петак 13 сати, Монако) дочекати у најслабијем четвртом шеширу. Резултати реванш утакмица које су одигране у четвртак нису у потпуности одговарале српском шампиону.

Да се "ваљак" нађе у трећем шеширу недостајало је још једно изненађење, односно да клуб са мањим коефицијентом од црно-белих избори наступ у групној фази.

Партизан неће играти Лигу шампиона, али би могао да добије противнике у рангу најјачег континенталног такмичења. Рецимо, Борусију из првог, Ливерпул из другог и Монако из трећег шешира.

Први шешир: Шалке, Борусија Дортмунд, Базел, Наполи, Тотенхем, Ајакс, Виљареал, Рубин, Атлетик Билбао, Спортинг, Марсеј, Дњепар.

Други шешир: Брага, Фиорентина, Лацио, Андерлехт, Ливерпул, Аз, Викторија, Клуб Бриж, ПАОК, Селтик, Бешикташ, АПОЕЛ.

Трећи Шешир: Монако, Спарта Праг, Фенербахче, Бордо, Локомотива Москва, Лех, Сент Етјен, Слован Либерец, Аугзбург, Рапид Беч, Краснодар.

Четврти шешир: Партизан, Астерас, Розенборг, Карабаг, Молде, Динамо Минск, Гронинген, Сион, Митјиланд, Скендербег, Габала, Белененсеш.

Коментари / 0

Оставите коментар