Порука власнику ФИС-а: Добро дошао назад

Странице и странице текстова исписане су ових дана о једном од најуспјешнијих босанскохерцеговачких предузетника Пери Гудељу.

Босна и Херцеговина 28.08.2015 | 07:34
Порука власнику ФИС-а: Добро дошао назад

Уз ријечи подршке, многи се свакодневно распитују за његово здравље. - Здравствено стање Пере Гудеља је стабилно. И даље је под надзором љекара, а оно што је најважније јесте да је будан и свјестан ситуације око себе, казали су за "Вечерњи лист" доктори Клиничког центра Универзитета у Сарајеву потврдивши тако да је Гудељево здравствено стање све боље и да би опоравак могао бити успјешан.

А док се Гудељ опоравља, бројни га угледници ових дана својим ријечима охрабрују и тјерају на опоравак.

Посљедња која се огласила и захвалила што је Пери Гудељу дата још једна шанса за живот је позната бх. књижевница Нура Баздуљ-Хубијар.

- Не сјећам се да је толико људи било погођено нечијом трагедијом, да је толико људи било тужно, да се толико људи молило за нечији опоравак. А како и не би! Чак и они који њега никад нису ни чули ни видјели, знали су о каквој се људској величини ради. Перо је у души једно топло, безазлено дијете које воли живот, рад, животиње, људе. И кога воле људи. Сви. Без изузетка. Добро нам дошао, назад, велики човјече. Поноси се собом, као што се сви који те знају и не знају поносе тобом. Срећа те пратила на сваком кораку, поручила му је између осталог у писму књижевница.

Извор: Вечерњи лист

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мало

28.08.2015 14:49

Је оваквих људских велицина ....свака ти цаст за свако добро сто си урадио

ОДГОВОРИТЕ