Пакао на старту ЛШ: Спектакл у Вечном граду - Барселона стиже после 13 година!

Грађани чекају Јувентус, Депај на свом Филипс стадиону! Љубитељима навјажније споредне ствари на свету у нашем земљи посебно ће бити интересантно гостовање Макабија из Тел Авива на Стамфорд Бриџу. Тај меч имаће велики значај за српског стратега Славише Јокановића, који је провео две године у дресу Плаваца почетком новог миленијума.

Фудбал 28.08.2015 | 09:00
Пакао на старту ЛШ: Спектакл у Вечном граду - Барселона стиже после 13 година!

Старт сезоне у Лиги шампиона заказан је за 15. и 16. септембар, а одмах на старту љубитеље фудбала очекује неколико спектакуларних мечева. Највећу пажњу сасвим сигурно привућиће гостовање шампиона Европе Барселоне у Вечном граду.

Каталонски великан у Рим се враћа после 13 година, а последњи пут када је гостовала од тада Капелове поражена је са убељивих 3:0. Ипак, ситуација данас потпуно другачија, што се могло видети и на недавном трофеју Ђоан Гампер, када су Каталонци славили на идентичан начин.

Спректакл је у Вечном граду, али ће спектакл бити и дан раније на Етихаду Манчестеру, где домаћи Манчестер Сити дочекати вицешампиона Европе - торински Јувентус. Велика бура очекује се и у Истанбулу, где Галатасарај чека Атлетико Мадрид.

Љубитељима навјажније споредне ствари на свету у нашем земљи посебно ће бити интересантно гостовање Макабија из Тел Авива на Стамфорд Бриџу. Тај меч имаће велики значај за српског стратега Славише Јокановића, који је провео две године у дресу Плаваца почетком новог миленијума.

Астана на старту гостује у Лисабону, а Малме у Паризу.

ПРВО КОЛО ЛИГЕ ШАМПИОНА:

Уторак, 15. септембар:

ПСЖ – Малме
Реал Мадрид – Шахтјор
Волфзбург - ЦСКА Москва
ПСВ - Манчестер јунајтед
Галатасарај - Атлетико Мадрид
Бенфика – Астана
Манчестер Сити – Јувентус
Севиља - М'гладбах

Среда, 16. септембар:

Леверкузен - БАТЕ Борисов
Рома – Барселона
Динамо Загреб – Арсенал
Олимпијакос - Бајерн Минхен
Динамо Кијев – Порто
Челси - Макаби Тел Авив
Валенсија – Зенит
Гент - Лион

Коментари / 0

Оставите коментар