Коби и Шек жале због свађе!

Коби Брајант и Шекил О'Нил жале због свађе коју су имали док су били саиграчи у Лејкерсима, а која је довела до њиховог раздвајања.

Кошарка 27.08.2015 | 21:00
Коби и Шек жале због свађе!

Брајант и О'Нил су били саиграчи у Лос Анђелесу од 1996-2004. године, освојили су три узастопне титуле 2000-2002, те изгубили финале 2004.

Уследио је трејд О'Нила у Мајами где је он освојио титулу 2006. године, док је Брајант касније опет славио са Лејкерсима 2009. и 2010.

"Много је ствари тада изречено, гарантујем вам да се вечине сада не сећам јер сам се променио током времена. Освојили смо три титуле, играли за четврту, у чему дођавола говорите, то чак и није прича", рекао је О'Нил.

Све време њиховог заједничког боравка у Лејкерсима владала је тензија између две велике звезде.

"Када нешто изговориш, тада то и мислиш, али онда постанеш старији са другачијим погледом и онда помослиш колики си идиот био као млађи. За мене ја најважнија ствар ћутати, не мораш говорити све медијима, чуваш то у приватности, увек има неслагања. Волео бих да смо избегли наше расправе преко медија. То је на неки начин створило неки вихор око нас, па су на тим, Шека и мене медији ставили велики притисак", рекао је Брајант.

Вероватно се и данас обојица играча питају шта су могли још заједно да ураде да њихов его није уништио сарадњу у Лејкерсима.

"Можете ли да замислите колико година би заједно играли Мајкл Џордан и Вилт Чемберлен да су били у истом тиму када је Вилт био на врхунцу, а Џордан чекао да се истакне? Колико дуго би то трајало док Мајкл не би рекао: Време је за мене?", упитао је Брајант.

Коментари / 0

Оставите коментар