Шта чека Партизан? Бајевић узима Девића!

Нападач који је помињао као потенцијално појачање црно-белих је на путу за Атину тврде грчки медији!

Фудбал 27.08.2015 | 22:45
Шта чека Партизан? Бајевић узима Девића!

Док Партизан чека, АЕК из Атине не губи време и покушава да у финишу прелазног рока ангажује Марка Девића! Позната је жеља црно-белих да ангажују Србина који игра за репрезентацију Украјине, али док Партизан оклева, Атињани би могли да им испред носа узму нападача који би био капитално појачање за српског шампиона.

Грчки медији пишу да је АЕК успоставио контакте са Девићем и да у њему види највеће појачање у вом прелазном року. Челници атинског клуба Душко Бајевић и Бранко Миловановић су контактирали Девића и раде на реализацији трансфера. АЕК се овог лета вратио у Суперлигу и има амбиције да се врати у сам врх грчког фудбала. Међутим, на почетку сезоне их је задесио малер са повредом најбољег напача Рафика Ђебура и сада су у паничној потрази за голгетером. Жеља је био Ведад Ибишевић, али је он ближи преласку у Панатинаикос.

Новац није проблем за АЕК с обзиром да су овог лета већ довели Ђебура и Дијега Буонанотеа и могу да понуде уговор украјинском репрезентативцу. Девић је тренутно члан Рубина из Казања, а претходну полусезону је провео на позајмици у катарском Ал Рајану.

Коментари / 0

Оставите коментар