Како сам продавао пите од људског меса

Док је давао интервју, канибал Хорхе Белтрао Негромонте облизивао се након сваке изговорене речи, због чега је новинару "Мирора" који је седео преко пута било непријатно и језиво. Негромонте, бивши универзитетски професор, признао је током разговора да је месом својих жртава пунио пите од лиснатог теста и да их је понекад јео са луком и ориганом, као и да одлично прави гулаш с људским месом и поврћем.

Свијет 25.08.2015 | 21:10
Како сам продавао пите од људског меса

Негромонте је чак једну жену измасакрирао испред њене ћерке старе 18 месеци, па је дете следећег дана хранио комадићима меса њене мајке.

Бивши професор каже да за њега нема разлике између људског меса и говедине, и да је људским месом често пунио емпанаде које је продавао на улицама свог родног града Гарањунса, на северу Бразила.

Како би људи били сигурни, ја морам бити овде. Када бих био пуштен напоље, овакав какав сам сада, убио бих још некога. Људско месо је за мене исто као и говедина - признао је Негромонте новинару.

Наиме, он је заједно са својом женом Исабел Кристином Пирес (54) и љубавницом Бруном Кристином да Силвом (24) основао религијску секту, па су сви заједно јели жене верујући да ће тиме очистити жртву од њених греха.

Били су уверени да ће те младе жене рађати 'лопове и битанге' и да је оно што они раде 'контрола становништва', па су тако девојке намаљивали у свој дом и тамо их убијали.

Жене би припремале месо. Не могу да се сетим јесмо ли га икад припремили као одреске. Знам да сам купио Бруни млин за месо, али нисам сигуран јесмо ли га икад користили. Месо би нам издржало три до четири дана, јер бисмо га јели и за ручак и за вечеру - прича Негромонте.

Када су злочини откривени 2012. године, шокирали су свет, али бивши универзитетски професор каже да су неки детаљи везани за убиства као и његови мотиви остали неиспричани. Осим тога, наговестио је да постоје и жртве за које полиција ни не зна.

Негромонте је, међутим, током суђења и криминалистичке обраде често мењао своју причу, па његове изјаве треба узети с дозом резерве. Негромонтеа, иначе шизофреничара, контролисала је његова млада љубавница Бруна, коју је књига о сатанистичким обредима инспирисала да убија и кува жене.

Међутим, неколико минута касније као мотив за убиства наводи мржњу према 'неедукованим' мајкама, а то је вероватно плод фрустрације због немогућности да са својом женом Исабел има дете.

Исабел је изгубила једно дете, па онда и друго. Након тога ишли смо код доктора и почела је с третманима, али не знам шта су јој радили будући да после њих није више затруднела - рекао је Негромонте и додао да су истовремено око њега слабо образоване особе рађале децу.

Ти људи својој деци немају ништа вредно да пренесу. Само производе лопове и битанге - рекао је Негромонте и без имало гриже савести додао да је бол породица жена које је појео иста као бол коју он трпи.

Негромонте је Бруну упознао када је имала 16 година. Он је тада имао 23 године и предавао јој је физичко васпитање у локалном наутичком клубу.

Једног дана ми је једноставно пришла и пољубила ме. Знала је да може да ме контролише и она је та која је желела да убије све те жене. Њена идеја је била да их поједемо. Уз то, она ме је наговорила да престанем да пијем лекове за шизофренију, да би их она користила - рекао је Негромонте.

Њихова прва жртва била је Џесика Переира (17). Њу су убили и појели након што су је намамили да живи с њима када су открили да живи у сиромаштву са својом 18- месечном ћерком. Џесика је живела с њима неко време, али када је пожелела да се врати својој породици убили су је. Њено тело су исекли и месо ставили у замрзивач, а кости су закопали у дворишту.

После првог злочина, Негромонте, његова жена и љубавница селили су се из једног града у други, да би их у једном тренутку полиција замало ухватила. Међутим, Негромонте је подмитио полицијског службеника, па је пуштен на слободу.

Због неодговорног полицајца живот су изгубиле још две жене, Жизела Хелена да Силва и Александру Фалкао.

Полиција их је на крају ухватила када су сигурносне камере снимиле Бруну како користи кредитну картицу једне од жртава.

Ова тројка је у почетку порицала злочине, док Исабела Пирес није све признала.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар