Љајић у Астон Вили?!

Премијер лига зове Адема Лајића! Сабатини за два дана завршава трансфер у Астон Вилу! Везиста Роме на прагу новог ангажмана.

Фудбал 26.08.2015 | 22:15
Љајић у Астон Вили?!

Није успео са Манчестер јунајтедом кад је би тинејџер, али седам година касније по свој прилици ће Адем Љајић да заигра у Премијер лиги. Његова нова дестинација требало би да буде Астон Вила, а како јављају утицајни британски и италијански медији, трансфер би требало да буде реализован у наредна два дана.

Информацију је у етар пустио енглески Скај спорт, одмах се на њу наслонио Калчомаркето, увервајући да је спортски директор Роме Валтер Сабатини почео преговоре са челницима клуба из Бирмингема, која по свему судећи тражи играча наглашених офанзивних карактеристика у везном реду.

У овом тренутку није позната висина обештећења коју Рома захтева на име Љајићевом трансфера. Према неким информацијама Вучица не жели да га пусти за мање од 10.000.000 евра, а с обзиром да га је пре два лета платила Фјорентини 11.000.000, логично је очекивати на не изгуби новац. Чак се помиње да је осим Астон Виле за Љајића заинтересован и Тотенхем, што додатно појачава вести да ће репрезентативац Србије до краја прелазног рока напустити Олимпико.

Најмање реална варијанта гласи да се Љајић пресели у Милано, одакле га зове Интер. Неразурима је после одласка Матеа Ковачића у Реал Мадрид потребан организатор игре, али ће тешко до Адема. Тим пре што у трансакцији на релацији Интер-Рома не би био укључен новац, већ размена играча (у супртоном смеру би наводно отишао штопер Жуан Жезус), али Вучица на то не жели да пристане.

Зато је Астон Вила фаворит. За сад...

Коментари / 0

Оставите коментар