Вучић тврди: Нико из СНС-а у Партизан, нити било гдје друго!

Премијер Србије и председник СНС Александар Вучић поручио је да нико из његове партије неће ући ни у управу КК Партизан, нити било коју другу управу.

Кошарка 25.08.2015 | 13:40
Вучић тврди: Нико из СНС-а у Партизан, нити било гдје друго!

Вучић је на конференцији за новинаре пожелео пуно успеха клубовима на међународној сцени, али и да испуњавају своје обавезе према држави, која их је помогала огромним средствима у претходном периоду.

"Огромну помоћ добили су и КК Партизан, КК Црвена звезда, ФК Црвена звезда, нешто мање ФК Партизан. Веома поштено о томе говорим иако сам навијач Црвене звезде", рекао је Вучић.

Упитан да прокоментарише изјаву тренера КК Партизан Душка Вујошевића да му се фотеља "љуља" јер често критикује власт, Вучић је приметио да је и у том случају, као и у неким ранијим, за све он крив.

"Видео сам и неки позоришни редитељ кога никад нисам упознао каже то, нису га ни питали зашто је пожелео крвопролиће на београдским улицама, што му никада нећу дозволити, као што никад нећу да дозволим блокаду аутопута. То вам је та прича о томе ко је за шта крив", рекао је Вучић.

Он је фудбалском клубу Партизан пожелео велики успех у Лиги шампиона, наводећи да је тих 14 милиона, колико ће за то добити, велика ствар и за клуб и за државу, а фудбалском клубу Црвена звезда да нађу још бољу управу која ће их још успешније водити, али без његовог мешања.

"Исто то желим и КК Партизан, као и позоришним редитељима. Нека раде шта хоће, само нека мене не уплићу", рекао је Вучић.

Коментари / 0

Оставите коментар