Роџер: Освојиће Ноле Синсинати једном! Заслужио је!

Роџер Федерер је био прилично расположен после финала мастерса у Синсинатију. Како и не би када је по рекордни седми пут освојио титулу на том турниру, и то победом против лидера АТП трке, Новака Ђоковића, са 7:6(1), 6:3.

Тенис 24.08.2015 | 20:00
Роџер: Освојиће Ноле Синсинати једном! Заслужио је!

"Волим ове доделе када захваљујемо једно другом", рекао је Швајцарац уз смех, и то након што му је Новак честитао, и уз смех констатовао да ће "Синсинати да освоји када се Роџер пензионише".

"Ја сам имао задовољство да играм за титулу против сјајног Новака, а нас двојица стално извлачимо најбоље један од другог, када се састанемо. Новаче, надам се да ћеш једног дана освојити турнир овде, заслужио си то", рекао је Федерер и додао:

"Што се мене тиче, не знам још колико пута ћу долазити овде, али пробаћу, па... колико год будем могао. Многи ме питају зашто волим овај турнир, да ли је то стадион, подлога... ипак, ја им кажем - то су волонтери. Због њих је нама, играчима, овде врло посебан осећај. Хвала директору и спонзорима, судијама... много је људи укључено у овај велики догађај, али и ви, навијачи, ви сте посебна прича. Као што је Новак рекао, пуне су трибине - а ми то вема ценимо. Надам се да ћу неке од вас видети у Њујорку (на УС опену), а ако не - ето мене овде опет следеће године", закључио је шампион мастерса у Синсинатију.

Коментари / 0

Оставите коментар