Враћам се у Британију да сијечем главе?

Џихади Џон који је учествовао у одрубљивању глава најмање седам талаца у Сирији, укључујући двојицу Британаца, поручио је да ће наставити са “сечењем глава” у Великој Британији, објавио је британски “Дејли мејл”.

Свијет 23.08.2015 | 19:53
Враћам се у Британију да сијечем главе?

Мушкарац са капуљачом у новом видео-запису поручује да ће се вратити у Британију и да ће наставити да убија све невернике, преноси Тањуг.

У видео-запису у трајању од минут и 17 секунди појављује се Џихади Џон из Лондона чије је право име Мухамед Емвази (27) који обећао "тријумфални повратак" у Велику Британију са самозваним вођом терористичке групе Ел Багдадијем.

Овај видео-запис наводно је настао пре два месеца у близини града Деир Езора на југоистоку Сирије под контролом џихадиста Исламске државе и снимљен је мобилним телефоном.

Британски дневник Дејли мејл је објавио само део од осам секунди, без звука, на коме се види Емвазијево лице.

То је први снимак убице од када је идентификован у фебруару као млади Британац из Лондона.

Џихади Џон је један од најтраженијих терориста за којег су САД расписале награду од шест милиона долара и који је постао најозлоглашенији џихадиста на свету, пошто је одсечена глава Американцу Џејмсу Фолију у сиријској пустињи пре годину дана.

Извор: РТС

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

24.08.2015 08:52

НЕГЛЕЗИ...... НЕ ПРАВИТЕ СЕ ЕНГЛЕЗИ! ЗА СВЕ СВЕТСКЕ КАТАСТРОФЕ И РАТОВЕ ВИ СТЕ КРИВИ! НЕ ПРАВИТЕ СЕ ЕНГЛЕЗИ ЈЕР ВИ ТО ЈЕСТЕ.!?

ОДГОВОРИТЕ