Рајевац неће у Сарајево: Срећно Јешићу и тиму!

Српски фудбалски стручњак Милован Рајевац одбио је понуду да сједне на клупу Сарајева, које и даље има тренера Џенана Ушчуплића. Индиректно је потврдио да је Миодраг Јешић нови шеф струке бордо клуба.

Фудбал 21.08.2015 | 22:40
Рајевац неће у Сарајево: Срећно Јешићу и тиму!

Рајевац је за "Независне новине" потврдио да је у неколико наврата водио разговоре са челницима шампиона Босне и Херцеговине, али до договора није дошло.

"Истина је да смо разговарали, и то два пута. Ипак, на крају се нисмо договорили, јер мени је у овом тренутку приоритет и велика жеља да преузмем неку репрезентацију. Прошли Мундијал сам пропустио, а сљедећи не желим. Баш је сада вријеме да узмем неку селекцију, јер би онда имао циклус од три године, што је неопходно за један добар резултат", рекао је Рајевац, који је био кандидат за селектора БиХ, али је у "финалу" предност добио Мехмед Баждаревић.

Некадашњи селектор Гане и Катара је истакао да су људи из клуба са "Кошева" били веома конкретни у разговорима и да му није било лако донијети одлуку.

"Сарајево је стабилан клуб и не сумњам да би у њему било лијепо радити. Било је ту неког изазова, али сам на крају ипак одлучио да не прихватим понуду. Хвала људима из Сарајева који су ми указали повјерење. Да смо разговарали прије почетка ове сезоне, можда бих и прихватио. Мислим да су на добром путу да направе добар клуб за наше просторе. Они су се већ окренули другом тренеру и, колико знам, пронашли су рјешење", додао је он.

На констатацију бањалучког листа да ће вјероватно његов земљак и бивши тренер Партизана Миодраг Јешић преузети актуелног шампиона БиХ, није био изненађен.

"Јешић је изузетно искусан тренер, што људи из Сарајева и траже. Радио је у много земаља, у неколико наврата водио је Партизан, тако да би он могао донијети стабилизацију. Желим и њему и Сарајеву сву срећу и да направе што боље резултате", нагласио је Рајевац.

Коментари / 0

Оставите коментар