Најшокантнији разводи домаћих звијезда

Сваки развод је буран. А када је праћен прељубама, скандалима и огромном медијском пажном, онда се лако претвори у прави спектакл. Развод Наташе Беквалац, Гоце Тржан и Слађане Делибашић неки од оних који су се одвијали под будним оком јавности. Личили су на праве драме, са заплетима и кулминацијама на које би им позавидели и најмаштовитији сценаристи.

Регион 20.08.2015 | 09:04
 Најшокантнији разводи домаћих звијезда

Пар се на вечну љубав зарекао 2004. године. Три године касније бивши ватерполиста и певачица постали су родитељи девојчице Хане, а онда се 2008. године догодила трагедија која је потресла целу Србију.

Дача је доживео саобраћајку из које се једва извукао. Медији су непрестано извештавали о његовом здравственом стању, а таблоиди су били препуни слика уплакане супруге која не излази из болнице.

Када је све прошло, дошло је до затишја пред буру. "Данило Дача Икодиновић преварио Наташу Беквалац" био је наслов који су пренели сви медији. Писало се о превари, о љубавници, гледали смо како Наташа плаче уживо, а онда је Дача кренуо да се "брани" и говори да је Наташа била та која је током брака варала.

Сада су и Наташа и Дача кренули својим путем, ватерполиста је у вези са Мајом Огњеновић, а певачица у браку са рукометашем Љубом Јовановићем.

Јавност је будним оком испратила крај једанаестогодишњег брака Матеје и Емилије Кежман.

Љубав која је почела још у тинејџерским данима окончана је много пре него што су кренуле гласине о Матејиним преварама.

Фудбалер је 2013. године открио да већ четири године не живи са супругом. Чим се сазнало за њихов разлаз, почела су нагађања о подели заједничке имовине.

Приче о милионским цифрама увек су занимљиве, али су још интересантније оне о прељубама.

Питање да ли је Марина Тадић била Кежманова љубавница или пријатељица било је отворено све до тренутка када је Емилија отворено за један недељник испричала све детаље супругових превара.

Матеја је тврдио да је жена са којом је добио троје деце, ћерку Александру и синове Јакова и Лазара, његов пријатељ и да изговорене речи нису њене. А онда још један шок. Прослављени фудбалер је имао вербални окршај са супругом због чега је дошло до интервенције полиције. Љубав, раскид, свађе, па нова љубав....

Кежман је са новом изабраницом Маријом Перковић у јуну добио сина, али је она убрзо поднела папире за развод.

Иако нас је изненадио развод Матеје и Емилије, он није био ни мрвицу медијски испраћен као један други "фудбалски развод" - Владимира и Бојане Стојковић.

Све је почело 2011. године када су медији пренели вест да је некадашња манекенка звала полицију и пријавила насиља у породици. "Насилник" је наводно био сам голман. То је једна верзија приче, друга је била да је Бојана решила да остави Владимира због његовог неверства.

Шта се заиста дешавало иза затворених врата нисмо сазнали, али смо зато одлично испратили изношење прљавог веша обе стране, тачније "продужавање агоније" која се тицала бракоразводне парнице.

После дугогодишњег брака, брачни и певачки пар Слађа Делибашић и Ђоле Ђогани развели су се 2000. године. У браку, који је јавности представљен као савршен, добили су две ћерке, Силвију и Маринелу.

Скандал је стигао годину дана након развода. Ђоле је започео везу са Весном Тривић, чланицом своје плесне групе. Ђолетова садашња супруга годинама је играла и учила од Слађе, те ју је Делибашићева сматрала за пријатељицу.

Слађа је оптуживала Ђолета да ју је преварио са Весном, он је причао да је она њега варала, а на крају се све завршило песмом. Слађа и Весна су у дуету "Ајмо сад у провод" показале да бивша супруга и наводна љубавница могу и те како да се слажу. Круна Веснине и Ђолетове љубави су син Адриан и ћерка Лаура.

Када су се после само шест месеци везе верили у јесен 2006. године, а потом почетком следеће године ступили у брак ишчекујући и своје прво дете, поп певачица Гоца Тржан и њен бивши супруг Иван Маринковић вероватно нису могли ни у најцрњим сновима да замисле у шта ће се претворити њихова љубав за коју су веровали и тврдили да ће трајати до краја живота.

Маринковић је наводно изјављивао да га је супруга преварила, а медији су чак писали и о њеној наводној вези са Иваном Ивановићем, али је она ћутала о разлозима због којих је "кренула даље" и говорила да њен бивши партнер разлаз злоупотребљава за добијање медијске пажње.

Од развода Гоца не крије да је тужила супруга за неплаћање алиментације, као ни љубав пема 14 година млађем веренику Раши Новаковићу. За то време, Маринковић се појавио у ријалитију "Фарма" и упловио у везу с менекенком, са којом је убрзо раскинуо. Гоца из брака са Иваном има ћерку Лену.

Маријана Матеус се за десет година старијег бившег немачког фудбалера и тренера Лотара Матеуса удала 2003. године. Брачна идила је трајала четири године.

Односе Маријана и Лотара нарушила је његова веза са тада двадесетогодишњом украјинском манекенком Кристином Лилијан.

До званичног развода брака дошло је тек 2009. године. Према писању појединих медија, поступак се одлагао јер Маријана није била задовољна одштетом коју је добила од бившег супруга.

Попут брака и развода, медијима су били занимљиви и Лотарови захтеви упућени бившој супруги да престане са коришћењем његовог презимена. Презиме је до данас остало уз Маријану. Лотар је доживео још један брак и развод од Кристине Љиљан, а са Маријаном је решио све несугласице.

Тромесечна веза између кантауторке Леонтине Вукомановић и виолинисте Филипа Пата 2009. крунисана је браком, али је већ 2012. завршена разводом.

Гласине да у њиховом браку постоје неспоразуми појавили су се и раније, али су они у више наврата то демантовали. Као један од разлога за крај овог брака, медији су наводили и Филипову везу са певачицом Сашком Јанковић.

Међутим, најзанимљивија дешавања су уследила после развода. Пат је оптужио бившу супругу за отмицу њихове трогодишње ћерке Луције јер је, како је тврдио, Леонтина без његове дозволе напустила земљу са девојчицом.

Након Филипових изјава да са бившим супругом није ни у каквим односима, њих двоје су пре неколико месеци виђени заједно на дечјој ревији. Бивши супружници су због ћерке изгладили односе.

Брак поп певачице Тијане Дапчевић и њеног супруга Милана важио је за један за најскладнијих на нашој естради. Међутим, пар је после 15 година решио да стави тачку и разведе се.

Разлог је Тијанино незадовољство њиховим односом у последњих пар година, али је највише због сина Вука остала са супругом. Међутим, сада је коначно решила да пресече и поднесе захтев за развод.

- Већ дуже време у њиховом браку не штимају неке ствари. Недавно су били у Грчкој где су провели две недеље покушавајући да изгладе однос. Тијана је Милану рекла да је крајње време да се промени или ће озбиљно размишљати о томе да се разведе. Већ неколико недеља колико су у Београду, Тијана излази са пријатељима, док јој супруг остаје код куће сам, док је Вук на мору са тетком - изјавио је извор. 

Извор: Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx

20.08.2015 09:35

Свак са сваким, нико ни с ким...

ОДГОВОРИТЕ