Видео: Навијачи прекинули пријатељски меч Јувентус – Јувентус!

До прекида је дошло у 70. минуту, а Јувентус А је од финиша првог полувремена водио поготком Пола Погбе који је био прецизан са ивице казненог простора.

Фудбал 22.08.2015 | 13:40
Видео: Навијачи прекинули пријатељски меч Јувентус – Јувентус!

Навијачи Јувентуса изазвали су прекид на пријатељском мечу својих љубимаца у селу Виљар Пероса! Наравно, ово би само по себи био скандал, али будући да се ради о дуелу првог и Јувентусовог тима у Примавери, а навијачи, међу којима је било деце, су мирно ушли на терен како би се сликали са фудбалерима који су то оберучке прихватили, бије било потребе да интервенише полиција.

Једина ствар на којо би тренер Масимилијано Алегри могао да замери тифозима, је чињеница да се ради о последној контролној утамици Јувентуса уочи почетка нове сезоне у Серији А.

До прекида је дошло у 70. минуту, а Јувентус је од финиша првог полувремена водио поготком Пола Погбе који је био прецизан са ивице казненог простора.

Иначе, Јувентус већ годинама уназад гостује у селу Виљар Пероса које се налази 40 километара југо-западно од Торина и ту организује својеврсно целодневно дружење навијача са играчима.

Наравно, после уласка навијача на терену, својеврсна црно-бела журка је могла да почне. Најрадоснији су били они најмлађи, пало је сликање, узимање аутограма и трчање по терену.

Јувентус, који и ове сезоне брани титулу у Серији А, у првом колу игра на свом терену против Удинезеа, а тај меч на програму је у недељу 22. августа.

Торинска Стара дама ове сезоне је већ освојила један трофеј, италијански суперкуп, пошто је у Шангају савладала Лацио са 2:0.

Коментари / 0

Оставите коментар