Трамп извријеђао Хајди Клум

Један од најуспешнијих супермодела на свету постала је најновија жртва увреда Доналда Трампа, али му није остала дужна.

Забава 19.08.2015 | 09:33
Трамп извријеђао Хајди Клум

Хајди Клум објавила је видео у којем исмева Трампа, након што је он у једном интервјуу изјавио да 42-годишња лепотица "више није десетка".

У интервјуу за Њујорк Тајмс, Трамп је изјавио да није сексиста, али и признао да понекад претера са својим коментарима. Након тога је без проблема изјавио:

- Хајди Клум. Нажалост, она више није десетка.

Као одговор на његове прозивке, Хајди је објавила видео на друштвеним мрежама у којем га исмева. На себи има мајицу на којој пише "10", а потом јој с леђа прилази мушкарац, који изиграва Трампа, и који скида десетку са мајице и открива број 9,99. Хајди најпре делује шокирано, али потом слеже раменима и наставља да се смеши.

- Трамп је проговорио. Нажалост, више нисам десетка. Имала сам добру каријеру - написала је Хајди, и додала да је лепота у оку посматрача.

Трамп је у неколико наврата шокирао јавност због својих коментара о женама и њиховом изгледу, а многи су посебно изреволтирани што такве речи долазе од човека који је тренутно у трци за председника САД. Ипак, он и поред тога има значајну подршку бирача, пошто би према тренутним анкетама за њега гласало 25 одсто Републиканаца, што је двоструко више од његовог најближег ривала, Бена Карсона, који има 12 одсто.

Трамп је недавно изјавио да је новинарка Мегин Кели била оштра према њему током републиканске дебате, јер је имала менструацију, док је глумицу Рози О'Донел назвао дебелом свињом.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА

19.08.2015 16:50

ДОНАЛДА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА. ОДМАХ

ОДГОВОРИТЕ