Партизан звао Марка Девића, он жели међу црно – бијеле!

Искусни везиста пристао да за скромну плату појача редове шампиона, на потезу Рубин из Казања!

Фудбал 18.08.2015 | 22:00
Партизан звао Марка Девића, он жели међу црно – бијеле!

А пред одлучујуће борбе за пласман у Лигу шампиона – капиталац. И то прави. Руководство Партизана жели да у Хумску доведе некадашњег репрезентативца Украјине Марка Девића. Контакт са рођеним Београђанином који је светску славу стекао у земљи Андреја Шевченка је одавно успостављен, а досадашњи разговори слуте расплет из снова за навијаче Партизана.

Наиме, искусни офанзивни везиста који је једнако употребљив и на позицији нападача пристао је да се пресели у Хумску. И то под врло скромним финансијским условима. Наиме, Девић који је у јесени играчке каријере жели да испуни дечачки сан пошто никада није крио да навија за Партизан.

Ипак, коначну реч даће челници Рубина из Казања, клуба са којим је Девић под уговором. Светску славу 31-годишњи Београђанин стекао је у дресу Металиста из Харкова за који је одиграо 148 утакмица и постигао 68 голова. Тада је добио украјински пасош и бранио боје те земље на европском првенству 2012.године.

Генерални директор Партизана поручио је уочи пута у Украјину да ће црно – бели довести два појачања и да један играч има српски пасош. Испоставило се да је мислио на Девића.

Последњих шест месеци Девић је провео у Ал Рајану као позајмљени играч Рубина. Био је члан и богатог Шахтјора, док је у Србији играо за Звездару, Железник, Раднички и Вождовац.

Коментари / 0

Оставите коментар