Брзи викенд на на Сутјесци и Козари

За учешће у ауто-релију "Сутјеска 2015", који за викенд организује Ауто-мото савез /АМС/ Републике Српске и ауто-мото друштва, пријавило се више од 60 екипа из Републике Српске и БиХ.

Република Српска 18.08.2015 | 15:07
Брзи викенд на на Сутјесци и Козари

Из АМС Републике Српске саопштено је да је ријеч о саобраћајно-превентивном ауто-релију, који је подржало Министарство саобраћаја и веза Српске и који ће бити одржан у суботу и недјељу, 22. и 23. августа.

Учесници релија ће у суботу, 22. августа, кренути из седам градова и општина у Републици Српској, а циљ ће бити у Националном парку "Сутјеска".

У саопштењу се наводи да овогодишњи рели наставља традицију повезивања националних паркова "Козара" и "Сутјеска" и да има за циљ дружење чланова АМС Српске и других возача, те обнову знања из Закона о основама безбједности саобраћаја у Српској и БиХ, као и вожњу уз поштивање саобраћајних прописа.

Тимови ће кретати испред матичног АМД из Бањалуке, Добоја, Источног Сарајева, Рогатице, Фоче, Требиња, Гацка, а рели ће бити завршен у недјељу, 23. августа, на Тјентишту, провјером вјештина и способности возача на посебном полигону спретности и проглашењем побједника.

Најбољим такмичарима награде ће уручити министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић.

Коментари / 0

Оставите коментар