ПСЖ поручио Златану да може да иде?!

Милан, Арсенал и Манчестер јунајтед већ спремили чековне књижице...

Фудбал 18.08.2015 | 15:00
ПСЖ поручио Златану да може да иде?!

Навијачи Пари Сен Жермена у прва два кола нове сезоне нису имали прилику да посматрају Златана Ибрахимовића на делу, али ако је веровати појединим наводима енглеске штампе, питање је да ли ће Парк принчева више гледати Ибракадабрину магију...

Упркос бројним најавама да ће шведски голгетер ипак остати у редовима Светаца и ове сезоне, британски таблоид Дејли Мејл дошао је до „ексклузивног“ сазнања да је управа ПСЖ-а донела одлуку да допусти Ибрахимовићу да оде већ овог лета, па се самим тим алармно светло укључило у Милану, Арсеналу и Манчестер јунајтеду.

Поред Росонера, који су практично од почетка прелазног рока лобирали ка томе да на Сан Сиро врате једног од најбољих нападача у новијој историји фудбала, Британци тврде да Ибрахимовићево стање помно мотре и у Арсеналу и Манчестер јунајтеду, који и даље трагају за центарфором врхунске класе.

Подсетимо, у једном тренутку помињало се и интересовање Галатасараја,али јасно је да би највећи турски клуб 34-годишњем асу морао да понуди баснословну суму новца како би дошао у Истанбул.

Слично важи и за већ поменути трилинг, јер иако Ибрахимовићу уговор са ПСЖ-ом истиче наредног лета, што значи да не би био превише скуп, недељна примања су му огромна.

Гледајући реално стање ствари, Швеђанин би заиста могао да напусти Парк принчева после доласка Анхела Ди Марије. Свеци би у наредном периоду могли да добију крилни тандем Ди Марија - Моура, а у самом срцу напада био би Единсон Кавани. Ту је и суперталентовани Жан Мишел Огустин, који је током припрема за нову сезону потпуно експлодирао.

Наравно, у случају Ибриног одласка не би требало искључити могућност и нове куповине у Паризу. Али, сачекајмо још неко време, пошто је до краја прелазног рока остало још две недеље...

Коментари / 0

Оставите коментар