Објаснила зашто Хрватице воле Србе

Морану Морић прати скоро 80.000 људи на Инстаграму. Она је дизајнерка ентеријера и модна креаторка.

Регион 17.08.2015 | 22:44
Објаснила зашто Хрватице воле Србе

Заштитини знак овде дизајнерке је футрола за мобилни у облику медвједа, звани Међед.

Морана често наглашава да јој је "мозак бржи од памети", па тако она се не устручава да се понекад и нашали на сопствени рачун. Ова духовита Хрватица не преза да пише о разним темама и догађајима из свог живота.

У једном од њених посљедњих постова на друштевним мрежама објаснила је зашто Хрватице воле Србе.

“Данас ћу се осврнут на феномен #СрпскоБољеНегоНасе. У задњих пар година осим кај нам се догађа све већи "одљев мозгова" у иноземство, погађа нас још један феномен #ОдљевЗенскихСполнихОргана у Србију! Отишла тако и ја мало видјет кај то фали нашим фрајерима, а Срби то имају. Као прво, људи су савршени домаћини. Нигдје се нисам толико добро најела, насједила по ресторанима и опустила као тамо! Ал' вратимо се ми на фрајере. И мени су секси ти Срби. Високи,маркантни, јос кад проговоре! Будући да сам заузета нисам испробала какве додатне квалитете посједују, ал' из искуства знам да мушком сполном органу декларација о поријеклу ништа не значи, поготово ак' му доња глава управља овом кај носи на истренираним и истетовираним раменима. Ја мислим как је феномен #ОдљевЗенскихСполнихОргана заправо врло једноставан. Наше женске дођу се провест и опустит, па онда понесене, што алкохолом, што добром вибром, сите од плата лесковачког воза, падну на првог фрајера који им улети са секси српском спиком. То вам је исто к'о кад фрајер има љубавницу. Дома има жену која држи сва четири угла куће, брине се о дјеци, не да јој се опрат коса, не стигне си депилират поткољенице и заспе крај њега так уморна да јој слина цури по јастуку, док га с друге стране у неком стану чека намирисана, увијек сређена и на све спремна мачка, која згледа к'о ове из порнића високе ААА продукције. Ал' кад подвучеш црту и ова из порнића, ак' му постане жена, имала бу длакаве ноге, змазану косу и слинила бу по јастуку! Али ако је он и такву заволи и то му не смета, ко смо ми да му судимо. Зато уопће не кужим ове мушке кркане којима свака наша женска кај има Србина за фрајера одмах постане "српска курва"?! Па брате,им'о си шансу и ти!!! Ем ти је близу, ем ти говори кај, ем не мораш возит 400 км да је пошевиш, а ипак јој то направи неки Београђанин!!! Па ти онда мора да си леват жешчи!!! Мој фрајер није Србин, Херцеговац је. Ја ипак више волим слушат' оно, ђес бона, него бре...Кажу да је гријешити људски, ал' је зато осјећај божански, и зато 'ко смо ми да судимо том' божанском филингу! Пустимо ми лепо те женске да саме виде как' с временом постаје све мања разлика између ‘кај жене’ и ‘бре љубавнице’”, написала је Морана на Инстаграму.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Божији народ

17.08.2015 18:35

Ако су Срби заиста Божији народ, онда зашто и његови момци неби били Божији момци, а Хрвати су познати богомољци као и ова Морана у осталом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

17.08.2015 19:20

Браво селе, љуби те брат Србин!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

18.08.2015 00:16

Јос да проба босанца заборавила би херцеговца исте секунде.