Врбују их да глуме у порно филмовима

Један београдски продуцент има стан у центру Београда, служи им да чим нека девојка пристане на снимање, то одмах и реализују.

Србија 17.08.2015 | 15:00
Врбују их да глуме у порно филмовима

Друштвене мреже су постале један од главних начина да се врбују порно-глумице у Србији. Девојке послодавце контактирају поруком, а режисери прегледањем слика одмах виде са ким имају посла. За трен ока се долази до снимања филмова.

Један београдски продуцент има стан у центру Београда, служи им да чим нека девојка пристане на снимање, то одмах и реализују. Ипак и даље се нови глумци у посао уводе преко познаника који су већ у бизнису. А многи од посла одустају после два снимања.

Иако у почетку обећавају да су спремни на све, зараде за летовање и одмах одлазе. Жена која се дуго бавила овим послом, зарадила је за стан, Она је себе обезбедила, и сад нико не зна где је", прича један порно-глумац.

Анђела Вештица, играчица у београдским клубовима окушала се са 18 година у порно-индустрији.

Била сам млада и погодна за манипулацију, врло брзо сам схватила шта сам учинила себи. То ми је само отежало живот, а не олакшало, прича Анђела.

Ову на прву мисао лаку зараду, жене желе под једним условом, да се филмови не види у Србији. Али то нико не може да им обећа.

Велики број њих пристаје да снима и за 50 евра, а махом су прве сцене већини почетника уопште и не плаћају,
Порно-индустрија у Србији је због недостатака правне регулативе у сивој зони, пише "Блиц".

Снимање и дистрибуција порнографског садржаја нису илегални.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

_

17.08.2015 14:45

Сад ће снимати још више.

ОДГОВОРИТЕ