Дуле прозвао ''клинце'' за нову сезону!

Кошаркаши Партизана званично су у Пиониру започели припреме за нову сезону.

Кошарка 17.08.2015 | 14:00
Дуле прозвао ''клинце'' за нову сезону!

Тренер Партизана Душко Вујошевић обавио је прву прозивку тима уочи припрема за нову сезону.

На почетку припрема црно-белих у хали Пионир појавили су се Миленко Тепић, Петар Аранитовић, Вања Маринковић, Михајло Андрић, Јанис Кузелоглу, Милош Глишић, Божо Ђумић и једино појачање овог лета Милош Копривица.

Под уговором са Партизаном је и Едо Мурић, који је оправдано одсутан због опоравка након операције рамена.

Осим осам играча на окупљању се појавила и група кошаркаша која ће наредних дана бити на проби, међу којима је најзвучније име Никола Силађи, бивши млади репрезентативац Србије.

Осим промена у играчком кадру Партизан је направио и измену у стручном штабу. Уместо досадашњег кондиционог тренера Радомана Шћекића, који је уз црно-беле био претходне три године, о кондицији екипе бринуће његов досадашњи помоћник Златко Тешић.

Црно-бели ће припреме обавити у Београду, а после месец дана кренуће на серију турнира.

Прво ће учествовати на турниру у Братислави, од 18. до 20. септембра, заједно са Цибоном, грчком екипом ПАОК и домаћим Интером.

Потом 23. септембра следи пут у Атину на ревијалну утакмицу са Панатинаикосом, а два дана касније очекује их учешће на турниру у Нанту, који организује Тони Паркер. У Француској на турниру "Апарт сити куп"наступиће и Барселона, Асвел и Ле Ман.

Коментари / 0

Оставите коментар