ФРА: ПСЖ лагано, нови пораз Марсеја!

Фудбалери Пари Сен Жермена победили су Ажаксјо 2:0 на свом терену, у последњем мечу другог кола француске Лиге 1. Фудбалери Ремса савладали су Марсеј минималним резултатом у првом недељном мечу.

Фудбал 17.08.2015 | 08:20
ФРА: ПСЖ лагано, нови пораз Марсеја!

Победник је решен већ у првих 20 минута сусрета. Други тријумф својој екипи донели су Матуиди у 11. и Силва у 21. минуту.

У тиму из Париза и даље нема повређеног Златана Ибрахимовића.

Дугу лопту ка противничком шеснаестерцу са своје половине послао је домаћи фудбалер, играч Ажаксјоа стиже до ње и избија је главом, али само до Матуидија који пролази са леве стране и лопту лако смешта у мрежу. До другог гола ПСЖ је стигао после корнера који је извео Мота, најбољи у скоку био је Силва који главом псотиже погодак и поставља коначан резултат.

Претходно су нерешено одиграли Лоријен и Бастија. Гости су први повели преко Ајитеа већ у четртом минуту, а бод Лоријену донео је Муканђо из пенала у судијској надокнади времена.

Ремс је задржао максималан учинак, док је великан са Велодрома забележио и други неуспех у низу.

Једини погодак на мечу дело је Хамари Траореа у 14. минуту, а свом тиму, у наставку дуела, посао је додатно отежао Ромао другим жутим картоном у 74. минуту.

Ремс је велико изненађење на старту сезоне, пре Марсеја овај тим је неочекивано савладао и Бордо.

Марсеј је под вођством Френка Пасија, који је заменио Марсела Бјелсу након неочекиваног отказа Аргентинца, контролисао ритам меча, али су играчи Олимпика били немоћни испред гола Косија Агаса.

Дефанзивац Траоре је постигао свој први гол у Лиги 1, у свом тек другом мечу у Француској.

Лига 1, друго коло:
Ремс – Марсеј 1:0 (1:0)
Лоријен – Бастија 1:1
ПСЖ – Ажаксјо 2:0

Субота:
Сент Етјен – Бордо 1:1
Генгам – Лион 0:1
Рен – Монпеље 1:0
Троа – Ница 3:3
Каен – Тулуз 1:0
Анжер – Нант 0:0

Петак:
Монако – Лил 0:0

Коментари / 0

Оставите коментар