Саша Илић: Има ко да мисли о суђењу, морамо исправити грешке!

Прашина се после пораза од Војводине брзо слегла, окрећемо се БАТЕ Борисову, поручио је у интервјуу за "Блиц" капитен фудбалера Партизана Саша Илић.

Фудбал 17.08.2015 | 13:00
Саша Илић: Има ко да мисли о суђењу, морамо исправити грешке!

Било је нервозе после пораза (2:3) црно-белих у Новом Саду, у дербију петог кола Суперлиге. Саша Илић је демантовао да је наводно незадовољан суђењем вербално напао Миливоја Миркова, комесара за безбедност Фудбалског савеза Србије, пошто је и сам Мирков за наш лист рекао “да се ради о будалаштинама”.

- Баш то што је Мирков рекао и јесте истина - будалаштина, ништа се није догодило у Новом Саду - Илић је за “Блиц” прокоментарисао наводе о сукобу.

Пораз у дербију кола је био тежак ударац за Партизан и легендарни капитен је једва цедио речи кроз зубе, али није желео да коментарише суђење. Искључени Дарко Брашанац био је револтиран арбитражом Бојана Николића, ког је Стефан Бабовић критиковао, док Илић није желео да о томе говори.

- Било је како је било, није на мени да то коментаришем, постоје већ људи задужени за то, који се баве тиме. Меч јесте оправдао епитет дербија, био је узбудљив, са доста голова, нажалост, ето, нама два нису била довољна да победимо - додао је Илић.

Одбрана је показала слабости за које је и тренер Зоран Милинковић рекао да су недопустиве, нарочито у Европи. Партизану је добро дошло и одлагање меча с Радом за 9. септембар, па ће шампиони Србије имати слободан викенд да се припреме за гостовање у Белорусији.

- То је био добар потез, сада ћемо имати доста времена да радимо на исправљању грешака на тренинзима. Верујем да овај пораз неће утицати на наше самопоуздање, не би смео. Овакви мечеви се дешавају, играмо отворено и ефикасно, и против Стеауе смо дали четири гола за пролаз, па ћемо дати све од себе да се спремимо за БАТЕ - каже Илић пред меч који се у уторак игра у Борисову.

Коментари / 0

Оставите коментар