Снажно невријеме погодило Бихаћ

Из Кантоналне управе цивилне заштите Унско-санског кантона речено је како је снажно невријеме праћено градом и грмљавином погодило Бихаћ.

Босна и Херцеговина 15.08.2015 | 17:03
Снажно невријеме погодило Бихаћ

"Грађани Бихаћа нису пријавили Цивилној заштити да им је причињена икаква материјална штета узрокована јаким невременом које је данас погодило Бихаћ", речено је за Клиx.ба из Кантоналне управе цивилне заштите Унско-санског кантона.

Наводно, у неким мјесним заједницама у Бихаћу дошло је и до нестанка струје, а невријеме је оштетило и неколико аутомобила.

Према подацима Федералног хидрометоролошког завода данас БиХ очекује јаче наоблачење са југа које ће условити кишу, пљускове и грмљавину. У Херцеговини и западним подручјима Босне очекивана количина падавина се креће од 15 до 30 литара по метру квадратном, локално до 40 литара.

У остатку земље од 5 до 15 литара по метру квадратном. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха између 14 и 20 степени Целзијусових, на југу Херцеговине од 20 до 24 степена. Највиша дневна температура ваздуха између 24 и 29 степени Целзијусова.

(Клиx.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар