Разводи се Тијана Дапчевић?!

Брак поп певачице Тијане Дапчевић и њеног супруга Милана важио је за један за најскладнијих на нашој естради. Међутим, пар је после петнаест година решио да стави тачку и разведе се.

Забава 15.08.2015 | 10:35
Разводи се Тијана Дапчевић?!

Разлог је Тијанино незадовољство њиховим односом у последњих пар година, али је највише због сина Вука остала саједно са супругом у браку. Међутим, сада је коначно решила да пресече и поднесе захтев за развод:

“Већ дуже време у њиховом браку не штимају неке ствари. Недавно су били у Грчкој где су провели две недеље покушавајући да изгладе однос. Тијана је Милану рекла да је крајње време да се промени или ће озбиљно размишљати о томе да се разведе. Већ неколико недеља колико су у Београду, Тијана излази са пријатељима, док јој супруг остаје код куће сам, док је Вук на мору са тетком”, прича извор близак пару, а преноси Блиц Пулс.

Приче о раводу је додатно подгрејала информација да Милан није присуствовао венчању Тамаре Тодевске, Тијанине сестре, пре месец дана у Скопљу. Певачица хита Све је исто, само њега нема није била расположна да потврди или оповргне наводе часописа, па је само кратко рекла: “Немам коментар”.

Међутим, и сама је једном приликом открила да се од супруга удаљила након рођења детета, као и то да су планирали још једно дете, али је трудноћа ипак изостала: “Не постоји приручник за идеално функционисање у браку, све је ствар како се сами снађете. Од када сам родила Вука променило се то што Милан и ја више нисмо на првом месту. Када се син родио, мало смо се и удаљили, што је сасвим нормално”, рекла је Тијана о свом односу према мужу.

Певачица је такође имала и један савет у вези брака за своју сестру која се удавала, а којој је поручила: “Све сто жели може да добије искључиво и само на јастуку.”

Надамо се да ће и сама послушати свој савет и покушати да са супругом реши евентуалне размирице.

Трачара

Коментари / 0

Оставите коментар