Гроф: Српска лига је боља него што сам очекивао!

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће његова екипа покушати да настави победнички низ и у Сурдулици на утакмици са Радником.

Фудбал 15.08.2015 | 20:00
Гроф: Српска лига је боља него што сам очекивао!

"Покушаћемо да наставимо са победама и да играмо добро, ако је могуће. Радник је релативно мали противник, да се неко не увреди. Сваки кикс против екипа које нису фаворити није добар", рекао је Божовић новинарима на стадиону Звезде.

Црвено-бели ће у недељу гостовати Раднику у Сурдулици у шестом колу Супер лиге Србије.

"Биће тешко, атмосфера ће бити ужарена. То је југ Србије, не знам када је Звезда тамо гостовала последњи пут, можда и никада. Надам се да ће бити празник фудбала за оне који тамо живе".

Звезда ће у наредном периоду бити без најбољег играча у досадашњем делу сезоне Луиса Ибањеса, а Божовић је рекао да још не зна колико ће аргентински леви бек паузирати.

"Његово неиграње ће бити хендикеп јер не само што је био најбољи, већ се и највише борио", рекао је тренер црвено-белих.

Божовић је казао да Идан Веред до сада није оправдао очекивања.

"До сада није оправдао наша очекивања. Не знам шта је разлог, можда се прилагођава екипи... Није баш тако лако уклопити се. Био је повређен, тако да и физички није најбоље спреман", казао је Божовић.

Божовић је казао да га не изненађују резултати у првих пет првенствених кола.

"У свакој лиги су могућа изненађења, па добри стартови Борца и Јавора нису изненађење. Али много је рано, прошло је тек пет кола. Екипе из нижег дела табеле обично не издрже трку, увек неко изненади на почетку", казао је Божовић.

Он је рекао да му прија то што је Звезда после пет утакмица испред Партизана, али да "има још много да се игра" и да ће "сигурно бити киксева са обе стране". Божовић је додао да је квалитет српског првенства "бољи него што је очекивао".

Коментари / 0

Оставите коментар