Тежак испит за Звезду у Сурдулици! Ево и зашто...

Предстојећи ривал црвено-белих ове сезоне, а и целе прошле, није поражен пред својим навијачима!

Фудбал 14.08.2015 | 19:40
Тежак испит за Звезду у Сурдулици! Ево и зашто...

Нема сумње да се за недељу у Сурдулици спрема спектакл. Дебитант у најјачем рангу домаћег фудбала, Радник, први пут у званичној утакмици угостиће најтрофејнији српски клуб - Црвену звезду.

До сада се нису састајали, али без обзира што Радник игра своју дебитантску сезону у Суперлиги, црвено-беле уопште не чека лак посао.

Гледајући статистику, Радник је последњи пут поражен у првенственој утакмици пред својим навијачима још 5. априла 2014. године! Од тада су одиграли 21 утакмицу у Сурдулици и уписали 15 победа, уз шест ремија. Постигли су у тим мечевима 38 голова, а примили само седам.

Последњи клуб који је однео три бода из Сурдулице била је Долина и то голом у четвртом минуту надокнаде за 1:0.

У тој сезони, 2013/14, Радник је три пута поражен као домаћин. Прошле сезоне, такође у Првој лиги, као и у досадашња два меча Суперлиге - ниједном. Против Војводине у 2. колу било је 2:2, а у 4. колу је побеђен Борац 1:0.

Радник је, међутим, у првих пет кола освојио пет бодова, а Црвена звезда је у претходне две утакмице показала да улази у форму, уз то је и једини непоражен тим у лиги, тако да ће екипа Младена Милинковића морати добро да се потруди да би зауставила фаворизованог ривала.

Нема сумње да нас у недељу од 17 часова у Сурдулици очекује изузетно узбудљив меч 5. кола Суперлиге.

Коментари / 0

Оставите коментар