Београд: Посланик СНС-а "кречио" ДЛС

Највећи моралиста напредњака снимљен како у поноћ са седморицом мушкараца долази џипом у ДЛС, а потом износе мердевине и ташне и улазе у зграду, у којој су остали до два иза поноћи.

Србија 13.08.2015 | 13:00
Београд: Посланик СНС-а "кречио" ДЛС

Посланик СНС Влада Ðукановић, бивши председник Скупштине „Државне лутрије Србије“, освануо је на снимку - са седморицом мушкараца долази сивим џипом до зграде ДЛС у поноћ, износе мердевине и црне ташне и улазе у зграду у којој су остали до два иза поноћи!

На снимку са сигурносних камера, који датира из 2013. године, а који подсећа на америчке акционе филмове, види се напредњачки „експерт за куглице Ðука“, који у стилу кримоса излази из џипа с непознатим момцима и спектакуларно улази у седиште „Лутрије“ са црним актен-ташнама.

Тако се човек, који је свима унаоколо моралисао, пре две године шуњао у пола ноћи државном фирмом у чије је тело био именован.

Према ономе што се види, упад „експерта за куглице Ðуке“ догодио се свега два месеца од његовог именовања на место председника Скупштине „Државне лутрије Србије“.

У просторији су се задржали више од два сата. После неколико покушаја да спуштањем слушалице избегне одговор и да неко иоле смислено објашњење за ноћни упад у „Државну лутрију Србије“, Ðукановић је рекао невероватну ствар:

Па, ево, јавио сам се и шта хоћете да вам кажем. Ишли смо да кречимо. Да, кречили смо и шта ту има спорно.

Вероватноћа да је ишао да кречи у ситне сате, са црним актовкама, готово је иста као када је на лотоу извучен број 21, који се 30 секунди раније нашао на екрану.

Елем, медији су у време када је настао снимак 2013. године писали о овом случају. Обезбеђење „Лутрије“ тада је пријавило случај лутријском сектору за безбедност. Коста Дубљевић, директор тог сектора, следећег дана је у згради „Лутрије“ пронашао прислушкиваче постављене у четири просторије. Тадашњи директор „Лутрије“ Бранимир Божовић поднео је кривичну пријаву против Ðукановића.

Александар Вуловић, доскорашњи директор „Државне лутрије Србије“, који је поднео оставку после спорног извлачења у игри на срећу лото, у изјави за Курир каже да је видео снимак, али да не може да га коментарише јер у том периоду није био на челу овог државног предузећа.

Подсетимо, недавно се српска јавност узбуркала због спорног извлачења лотоа, када се на екрану појавила бројка која није била извучена из бубња. Убрзо су ствар преузели полиција и тужилаштво и саслушали све одговорне у „Лутрији“. Сви у ланцу задужени за организовање ове игре на срећу прошли су полиграфско испитивање и утврђено је да је једна куглица оштећена. Крајњи епилог је да коло није било намештено и да су грешку направили оператери, који су укуцали погрешан број.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар