Хоће ли се Професор коначно испрсити?!

Венгер добио зелено светло да помери све границе због Бенземе! Центарфор мадридског Реала требало би да буде последњи шраф у новој Арсеналовој машинерији...

Фудбал 10.08.2015 | 08:20
Хоће ли се Професор коначно испрсити?!

Где има дима, има и ватре. А на релацији Арсенала и Карима Бенземе гори логорска ватра!

На Емирејтсу пуних 11 година чека се генерација коју ће Арсен Венгер претворити у шампионски тим, а све се чини да би агонија навијача Арсенала могла да се претвори у праву радост, посебно ако Професор у Лондон доведе нападача врхунског кова.

А како ствари стоје, у Арсеналу су коначно схватили да без великих улагања нема ни великих трофеја. Зато је Арсен Венгер добио следеће инструкције - разбиј касу, обори све клупске рекорде и доведи Карима Бензему!

Годинама уназад је између Тобџија и француског голгетера било много кокетирања, али изгледа да више нема времена за празне приче, пошто је Арсенал спреман да понуди Реалу рекордних 63.500.000 евра и недељну плату коју нико никада није имао - 210.000 евра.

Британски медији пишу да би Бензема био последњи шраф у једној новој, моћној и комплексној машинерији Арсенала у новој сезони, а сада остаје да се види како ће Реал реаговати на овакве „провокације“.

Арсенал у овом тренутку има само Оливијеа Жируа као јединог правог, класичног голгетера, а последњих година Венгер је коначно мало „олабавио“ руку, па је тако Месута Озила платио 50.000.000, а Алексиса Санчеза 42.500.000 евра, који држе садашње рекорде.

Коментари / 0

Оставите коментар