Добар жријеб за Нолета у Монтреалу!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић наредне недеље игра први турнир од освајања титуле на Вимблдону и извукао је добар жреб пред Роџерс куп у Монтреалу.

Тенис 08.08.2015 | 18:00
Добар жријеб за Нолета у Монтреалу!

Као први носилац, Новак ће бити слободан у првом колу, а у другом га очекује сусрет са бољим из дуела Бразилца Томажа Белучија и Пабла Куеваса из Уругваја.

Потенцијални ривал српском тенисеру у трећем колу биће Бугарин Григор Димитров, а у четвртфиналу би могао да се састане са Томашом Бердихом из Чешке.

У истој половини као Новак су Швајцарац Станислас Вавринка, Џон Изнер из Сједињених Држава, Француз Ришар Гаске и домаћи тенисер Милош Раонић, а са једним од њих би могао да се састане у полуфиналу. Вавринка и Изнер, односно Гаске и Раонић чине потенцијалне четвртфиналне дуеле на тој половини жреба.

Другог тенисера Србије Виктора Троицког на старту очекује дуел са квалификантом, а у другом колу би могао да се састане са бољим из дуела Италијана Андреаса Сепија и Жила Симона из Француске. У трећем колу потенцијални ривал му је Шпанац Рафаел Надал, а у четвртфиналу Кеи Нишикори из Јапана и Белгијанац Давид Гофан.

У Монтреалу ће се наћи и Јанко Типсаревић, чији ће ривал у првом колу бити Шпанац Роберто Баутиста Агут. Уколико буде успешан на старту, Јанка чека победник веома занимљивог дуела између Француза Жо-Вилфрида Цонге и Борне Ћорића из Хрватске.

Због одустајања Роџера Федерера од учешћа на Роџерс купу, Британац Енди Мари је преузео улогу другог носица, па је његов дуел са Новаком могућ тек у финалу. У његовој половини је Надал који је слободан у првој рунди, а у другој ће играти или са Украјинцем Сергијем Стаховским или домаћим играчем Филипом Пеливом. Маријев први ривал у Монтреалу биће бољи из дуела двојице Шпанаца Фелисијана Лопеса и Томија Робреда.

Такмичење на Роџерс купу у Монтреалу почиње у понедељак.

Коментари / 0

Оставите коментар