Нису се нарадили, сад могу да одмарају

Испуњеност предизборних обећања, брзина формирања власти, успјеси из претходног мандата – говоре о томе колико су руководећи људи у БиХ заслужили годишњи одмор.

Босна и Херцеговина 06.08.2015 | 08:28
Нису се нарадили, сад могу да одмарају

Према најавама, колективни годишњи одмор за чланове Парламентарне скупштине БиХ почиње 1. августа и трајаће око три недјеље.

Сезона годишњих одмора је почела и за све друге, грађане и политичаре, с тим што ће неки отићи на одмор, а неки не. На заслужен годишњи одмор иде онај ко се током године исцрпио у раду и направио резултат. У том погледу, и руководећи људи ове земље могу да заслуже или не заслуже одмор.

У предизборној кампањи 2014. године, многа обећања су дата и многи послови су најављени. До ове сезоне годишњих одмора од октобарских избора прошло је осам или девет мјесеци, што свакако није довољно за испуњавање сваког обећања. За то је потребан цијели четворогодишњи мандат. Међутим, могло се започети са радом и донекле стићи у ових неколико мјесеци.

Разлог за сумњу да се од избора до сада није много или није ништа урадило, добија се на основу увида у резулате претходног мандата власти.

Извор: Магазин Истина

Коментари / 0

Оставите коментар