Ђоковићи током љета живе на јахти у Тивту

Највише воле када су на јахти „Дијана“, дугачкој 27 метара, у којој имају и џакузи, ВИП салон, као и послугу, која се брине да уживање буде потпуно.

Регион 06.08.2015 | 08:17
Ђоковићи током љета живе на јахти у Тивту

Мама Дијана Ђоковић воли да се са псом шета по луци.

- Дијана и Срђан Ђоковић сваке године проводе скоро цело лето у Црној Гори и углавном су на броду који је Новак купио 2011. године - каже извор „Блица“.

Ђоковићи на јахти и спавају, јер ово 27 метара дугачко пловило има све што је потребно за живот. Спаваће собе, купатило са џакузијем, дневни боравак испод палубе и на њој... Дијана са пријатељицом током дана шета пса Пјера и враћа се на брод, којим често испловљавају. Вечери углавном проводе са пријатељима по локалним ресторанима.

Пет милиона евра коштала је јахта „Дијана“

Јахта „Дијана“ стигла је у Порто Монтенегро 2011. године. Реч је о пловилу „yацхт 88“ јахташког бренда „Сунсеекер“, саграђена је у британском бродоградилишту „Поол“ близу Дорсета, где ју је Ђоковић и купио. Дугачка 27 метара, ова луксузна јахта коштала је око 5 милиона евра. Има „флај бриџ“ палубу, џакузи, ВИП кабину и гумени чамац. Брзина је 30 чворова. Наш тенисер је ангажовао сталну посаду из Тивта која се брине о јахти целе године. На броду су конобари, кувари, спремачице...

- Углавном воле да наруче рибу и морске плодове, фини су и веома галантни - рекли су нам у Порто Монтенегру. Срђан Ђоковић воли и ноћни живот, па га често виђају по граду и кафићима, док Дијана одмор искључиво користи да се сунча, купа и шета. Са Срђаном и Дијаном летује и Новаков млађи брат Ђорђе, који са друштвом проводи време на најлепшим плажама.

Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

фотон

06.08.2015 07:18

Америчка идеологија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоцо

06.08.2015 09:25

Ста то кога занима,гдје се порез плаца и на ста то мене једино занима.О томе ви писите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аqва

06.08.2015 18:24

Они су и заслужили - само нек уживају !

ОДГОВОРИТЕ