Муж насилник Мини уперио пиштољ у леђа!

Отац Мине Лазаревић, Љубиша, иначе диригент Позоришта на Теразијама у пензији, открио је да је његова ћерка претрпела ужасну тортуру од мужа, који не само да ју је тукао, већ је у њу уперио и пиштољ!

Србија 05.08.2015 | 22:00
Муж насилник Мини уперио пиштољ у леђа!

"Показала ми је трагове на леђима од пиштоља којим ју је Горан гурао. Имала је маснице на рукама. Веома је лоше изгледала... Дошао је и он. Викао је, гађао нас разним предметима", изјавио је Лазаревић и додао да је Мина позвала у помоћ и Станићеву мајку и браћу, али да нико није успео да га смири.

"Потпуно је помахнитао. Много је попио... Љуљао се. Претио. Тражио Мину, није могао да схвати да је отишла", препричава Лазаревић, који сматра да је његов зет имао комлекс од познате глумице.

"Горан је одувек показивао знаке агресивности и верујем да је дигао руку на моју ћерку јер се осећао инфериорно у односу на њу", закључио је Љубиша Лазаревић.

Подсетимо, балетан Горан Станић (42) у суботу увече претукао је супругу, глумицу Мину Лазаревић (40), а онда из аутоматске пушке пуцао са прозора зграде у којој станују на Звездари! Станић је после инцидента ухапшен и одређено му је полицијско задржавање, а осим оружја, полиција је у стану у ком живе са двоје малолетне деце пронашла и четири каписле за детонатор!

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

колега

05.08.2015 22:22

Није му лако, мора да је нашла другог драгана за наредних пар година. А онда опет следећи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

фока

06.08.2015 07:22

Наравно да је насилник кад га је довела до слома живаца. А што си оженио ку......

ОДГОВОРИТЕ