На дан меча Немања Којић отишао у Турску!

Партизан добија 120.000 евра! Нападач ће потписати трогодишњи уговор са Гацијантепом.

Фудбал 05.08.2015 | 13:40
На дан меча Немања Којић отишао у Турску!

После Милана Лукача, који је пре месец дана утаначио детаље сарадње са Ахисаром, још један фудбалер Партизана сели се у Турску. Нападач црно-белих Немања Којић (25) биће нови фудбалер Гацијантепа, клуба који је минулу сезону у Суперлиги завршио на десетом месту.

Којић је синоћ, заједно са менаџером Стефаном Стојићем, отпутовао за Турску, данас га чекају лекарски прегледи и завршна рунда преговора са будућим послодавцима. Под условом да све буде у реду очекује се потпис трогодишњег уговора, открива Спортски журнал уз напомену да ће сарадња бити оверена на две плус једну сезону.

Спорт додаје да ће Партизан ће од трансфера Немање Којића зарадити 120.000 евра на име обештећења, с обзиром да му је уговор истицао у јуну следеће године. Од поменуте суме 100.000 евра ће на рачун црно-белих пребацити Гацијантеп, док ће преосталих 20.000 уплатити менаџерска агенција која заступа нападача.

Заједно са Предрагом Луком, Којић је у зиму 2012. стигао из Рада у Партизан, рачунајући сва такмичења одиграо је 55 мечева за црно-беле и на њима постигао 16 голова, уз десет асистенција. Због проблема са повредама није имао континуитет у Хумској 1, а статус у екипи дефинитивно му се променио доласком Валерија Божинова и Абубакара Оумаруа, па је растанак са клубом коме је поготком у 146. вечитом дербију донео победу над Црвеном звездом, очекиван и логичан след догађаја.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хм...

05.08.2015 12:08

Како то да ево за редом ко зна који дан наси косаркаси фудбалери сви махом у турско зар нико други не нуди за њих,турска лига је толико јака или ста страсно повраца ми се висе од тих ствари.

ОДГОВОРИТЕ