Видео - Ауди куп: Реал лагано са Тотенхемом!

Рафа, Иско и Родригез морају да ти играју заједно! Реал добио паклени тандем, док је Бејл намештао снајпер на Певцима! Шпански репрезентативац још једном потврдио суви квалитет...

Фудбал 04.08.2015 | 21:00
Видео - Ауди куп: Реал лагано са Тотенхемом!

Јесте да је и даље на снази период припрема за наредну сезону, када клубови уигравају нове системе и тактику, али после тријумфа над Тотенхемом резултатом 2:0 на старту Ауди купа у Минхену Рафаел Бенитез не би требало да има дилему око тога да ли би Иско и Хамес Родригез требало да буду стандардни првотимци. Одговор је једноставан - Иско и Хамес морају да играју заједно по сваку цену.

Није публика на Алијанц арени имала прилику да види спектакуларну утакмицу препуну неизвесности, али играчи Тотенхема су на својој кожи осетили само делић онога што би шпанско-колумбијски коктел могао да направи наредне сезоне. Лаконоги дриблинг шпанског мађионичара у страну, ласерски прецизан центаршут и неодбрањив ударац главом. Резултат - 1:0.

Тако лако је све то изгледало када су сцену изрежирали Иско и Родригез, који својим играма у досадашњем делу припрема показују да би заиста могли да израсту у праву нападачку силу и подршку Роналду, Бејлу и Бенземи. Додуше, одбрана Певаца деловала је прилично незаинтересовано у неколико момената, посебно када су везисте Краљевског клуба шпартале са лоптом у близини казненог простора, али то је ствар на којој ће Маурисио Покетино озбиљно морати да поради у будућности.

Лошу утакмицу лондонског клуба, који практично није показао ништа осим тек неколико полуприлика, додатно је „забиберила“ некадашња ведета Герет Бејл, који је у 79. минуту ушао у препознатљиви трк ка голу Михаела Ворма поред збуњеног Јана Фертонгена и распалио по лотпи из све снаге. Можда је холандски чувар мреже могао и боље да реагује, али незгодни лет лопте, која је пре уласка у мрежу пала пректично испред Ворма, нешто је што карактерише разорни ударац велшког хитроногог фудбалера.

На крају - много мука за Покетина и његове незаинтересоване Певце, док ће Бенитез имати неколико позитивних ствари да извуче из целе утакмице.

Реал ће у финалу Ауди купа играти против победника сусрета Бајерн - Милан.

РЕАЛ МАДРИД – ТОТЕНХЕМ 2:0 (1:0)

/Родригез 36, Бејл 79/

Стадион: Алијанц Арена
Судија: Гинтер Перл

РЕАЛ МАДРИД: Касиља – Данило, Варан, Рамос (од 69. Начо), Марсело (од 59. Арбелоа) – Модрић (од 60. Иљараменди), Крос (од 46. Каземиро), Иско (од 68. Асенсио) – Родригез (од 46. Васкез), Бејл (од 82. Гарсија) – Хесе (од 61. Черишев).

ТОТЕНХЕМ: Ворм – Вокер, Алдервирелд (од 46. Фертонген), Вимер (од 46. Шадли), Роуз – Дајер, Али (од 69. Керол) – Ламела (од 46. Бенталеб), Ериксен (од 69. Винкс), Дембеле – Кејн (од 86. Онома).

Коментари / 0

Оставите коментар