У затвор ако изнајме стан имигрантима

Британска влада предложила је у понедјељак нове мјере за смањење прилива илегалних имиграната који масовно покушавају ући у ту чланицу Европске уније тунелом Ла Манш, а једна од мјера је и до пет година затвора за власнике који илегалним усељеницима изнајмљују станове, преносе медији.

Свијет 04.08.2015 | 11:27
У затвор ако изнајме стан имигрантима

"Мислим да успостављамо надзор над ситуацијом. Прошле седмице смо забиљежили врхунац, али је након тога број избјеглица пао", рекао је британски министар спољних послова Филип Хамонд након сједнице владина кризног штаба под називом Кобра.

Енглески граничари од понедјељка раде у надзорно-управљачком центру тунела испод Ла Манша.

Још стотињак граничара треба стићи на терминал у Калаису.

Желећи показати одлучност у овом питању, британска влада предлаже такође увођење затворских казни за власнике који би илегалним имигрантима изнајмљивали своје станове. Власници који не би провјерили правни статус својих станара могли би добити до пет година затвора.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

тигар

04.08.2015 09:40

Е кад би хтијели и бомбаси самоубице да навале на Ламанс , заслузујете ви и горе сто сте уопсте дирали недузан народ да није било васе политике неби они ни кретали од својих куца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бумеранг

04.08.2015 10:12

Стрефио их бумеранг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМУНИСТА

04.08.2015 11:19

... вам империјалистичко фашистичку вратите сиротињл оно што сте опљачкали,у њиховој отаџбини и они одмах одлазе.Плус суд за ратне злочине,а судије Руси,Срби,Иранци,Египћанини,Индуси и Кинези.

ОДГОВОРИТЕ