Зека: Вријеме је за велики Партизан!

Бивши генерални секретар клуба из Хумске Жарко Зечевић сматра да су црно-бели спремни да ове сезоне направе добар резултат на евро сцени.

Фудбал 04.08.2015 | 12:40
Зека: Вријеме је за велики Партизан!

Жарко Зечевић верује у Партизан. Легендарни генсек црно-белих сматра да је дошло време да један великан падне у Хумској.

Он упозорава да је Стеауа озбиљан тим, али не и непобедив, поготово сада.

"Стеауа је озбиљан тима, али и клуб. Не треба да буде ни најмање опуштања јер би Партизан у том случају могао да буде кажњен. Мислим да Партизан може до победе, а по закону вероватноће време је да неки великан падне у Хумској", изјавио је за "Ало" Зечевић.

Он сматра да тим Партизана има квалитет и знање.

"Ова екипа Партизана улива поверење и показује да је спреман за велике домете. За пласман у Лигу Европе сигурно", истакао је Зечевић.

Иако није занемарљива ни чињеница да би тријумфом црно-бели обезбедили 5,4 милиона евра, Зечевић напомиње да је у првом плану ипак спортски успех.

"Новац је у другом плану, најважнији је резултат. Мислим да је екипа добро скоцкана. У Букурешту је играло осам играча из омладинске школе Партизана и то је право богатство, а док су се појачања која су стигла, савршено уклопила у тим", напомиње Зечевић.

Партизан је у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона у Букурешту против Стеуае одиграо 1:1, а реванш дуел у Хумској на програму је у среду од 20.30 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар