ЛШ: Биће ово тотална офанзива Партизана!

Оумару напада Румуне, спреман и Божинов! Камерунац Оумару вечерас је тренирао са екипом, док је Божинов радио са стране, али у стручном штабу очекују да буде спреман до среде и то да би могао да заигра од почетка.

Фудбал 03.08.2015 | 22:20
ЛШ: Биће ово тотална офанзива Партизана!

Одличне вести за навијаче Партизана! Стрепели су после прве утакмице против Стеауе у Букурешту због повреда нападачког тандема Абубакар Оумару – Валери Божинов, али сада могу да одахну.

Обојица ће бити на располагању тренеру шампиона Србије Зорану Милинковићу за реванш утакмицу која се игра у среду на стадиону у Хумској.

Камерунац Оумару вечерас је тренирао са екипом, док је Божинов радио са стране, али у стручном штабу очекују да буде спреман до среде и то да заигра од првог минута.

Наравно, питање је колико ће моћи да пружи с обзиром да је повреда била таква да је захтевала одређени период мировања, али свакако се и од Божинова и од Оумаруа очекује да поведу напад црно-белих до успеха против румунског шампиона.

У првој утакмици која је одиграна прошле среде у Букурешту није било победника (1:1), а и Милинковић и тренер Стеауе Мирел Радои прошлог викенда су у првенственим дуелима у Србији и Румунији одмарали готово целе стартне поставе.

Коментари / 0

Оставите коментар