Румуни најављују: Стеауу чека пакао!

Румунски медији очекују да Партизан дочека Стеауу пред пуним стадионом и 30.000 навијача.

Фудбал 03.08.2015 | 23:00
Румуни најављују: Стеауу чека пакао!

Букурештански медији извештавају да влада велико интересовање за утакмицу (среда, 20:30х), те да је већ првог дана продато 10.000 улазница.

"Меч ће сигурно бити распродат, навијачи Партизана ће направити фантастичну атмосферу на трибинама. Навијачи Стеауе морају бити пажљиви у Србији, јер ће их домаћини пажљиво посматрати", упозоравају румунски медији навијаче Стеауе у тексту где се у наслову помиње пакао.

"Навијачи ће бити наша предност у реваншу. Било би идеално да брзо поведемо, али не смемо журити", рекао је бек Партизана Мирослав Вулићевић.

Први меч у Букурешту завршен је без победника 1:1, а уочи реванша Партизан је фаворит на кладионицама. Квота на црно-беле се креће од 1,95-2 док се победа Стеауе котира од 3,6-3,8.

"Видео сам да су о мени причали да сам дебео. Показаћемо им у среду. Стеауа је велики тим, не смемо је потценити. Играћемо агресивно од првог минута", рекао је нападач црно-белих Валери Божинов.

Дуел Партизана и Стеауе (среда, 20:30х) судиће Мађар Иштван Вад. Он је најпознатији по дуелу Енглеске и Украјине на ЕУРО 2012, када је катастрофалном грешком оштетио Украјинце, због чега је био суспендован до краја ЕП.

Коментари / 0

Оставите коментар