Маџгаљу потребна и друга операција

Маринко Маџгаљ (36), који је у четвртак због проблема са панкреасом хитно оперисан у Клиничко-болничком центру на Бежанијској коси, до краја недеље би морао на још једну операцију.

Србија 03.08.2015 | 20:00
Маџгаљу потребна и друга операција

Незванично, глумчево здравствено стање је озбиљно, па би ових дана требало да се одржи конзилијум лекарских стручњака који ће на основу Маринкових резултата проценити да ли би његов организам могао да издржи још један хируршки захват.

- Неопходно је да Маџгаљ поново уради рендген и још неке додатне анализе како би лекари знали шта да раде у његовом случају. Он се тренутно не осећа добро јер је исцрпљен од операције и осталих прегледа. Према лекарским прогнозама, неопходна је још једна операција, али је потребно да се глумац прво опорави од претходне. Међутим, како ствари за сада стоје, његов организам је слаб и не би било паметно да у таквом стању оде под нож. Неколико стручњака је одлучило да се састане и детаљно прегледа резултате свих Маринкових анализа. На основу тога ће одредити шта је најбоље за њега и како ће га даље лечити. Маџгаљ и даље лежи на Одељењу хирургије, где га медицинске сестре редовно обилазе. Он комуницира са њима, али брзо се умара и мора баш доста да се одмара - открива извор близак Маџгаљу.

Маринкова девојка Лана Секулић свакодневно га обилази, па је тако и јуче била у болници. Задржи се код њега два сата, колико је одређено време посете. Разговара са њим, настоји да га орасположи, али је и сама веома потресена због свега што их је изненада снашло.

ПОДРШКА

Иван Босиљчић: Молим се за Маџгаља
- Драгом колеги желим да што пре прегрми ову невољу. Шаљем му молитвени поздрав.

Андрија Милошевић: Тешко ми је због њега
- Не могу ништа да коментаришем о томе. Имајте разумевања, тешко ми је.

Стефан Капичић: Надам се да ће се опоравити
- Шаљем му сву позитивну енергију и надам се да ће се мој пријатељ, ког знам цео живот, што пре опоравити.

Драган Маринковић Маца: Само нека се бори!
- Имао сам проблема са панкреасом и једва сам преживео. Само нека се бори и нека издржи!

Мирка Васиљевић: Мора оздравити
- Има моју подршку. Такав глумац као Маринико мора оздравити.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

аматери

03.08.2015 18:10

Ако се панкреас оперисе у првих 7 дана, сансе пацијента да презиви су 10 посто! Ако се оперисе у других 7 дана, сансе пацијента су 20 посто и тако даље геометријском прогресијом. Униставају момка аматери!!! Ово је провјерено на мом пријатељу, на крају, једва су га спасили у Њемацкој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

05.08.2015 07:05

Не дајте се Маринко,Ви сте стари борац!

ОДГОВОРИТЕ