Видео: Џеко Римљанин, Жељи 1.500.000 КМ!

Сага о преласку капитена Босне и Херцеговине Едина Џеке из Манчестер ситија у Рому вјероватно ће бити окончана у понедјељак, преносе италијански медији.

Фудбал 03.08.2015 | 08:40
Видео: Џеко Римљанин, Жељи 1.500.000 КМ!

Нападач Манчестер ситија ће од понедјељка бити фудбалер "вучице" за суму од 23 милиона евра плус бонусе, објавили су угледни спортски листови у Италији.

Према наводима медија, договор између Ситија и Роме је постигнут иако су Римљани нудили 20 милиона, а Енглези тражили суму од 10 милиона више.

"Грађани" и Италијани су се "нашли" на износу од 23 милиона евра и Џеко ће од понедјељка наводно постати и званично центарфор Роме.

Уколико се ова вијест покаже као истинита, разлога за задовољство имаће и сарајевски Жељезничар јер ће на име тог трансфера због УЕФА солидарности наплатити 805.000 евра односно више од 1.5 милиона марака.

Дневник "Република" пише да је Џеко већ изабрао вилу у "вјечном граду" уз помоћ Миралема Пјанића, који ће му ускоро постати саиграч и комшија.

Треба напоменути да је Џеко у суботу постигао гол, највјероватније посљедњи у дресу Манчестер ситија у поразу од Штутгарта (4:2) у припремној утакмици.

Коментари / 0

Оставите коментар