"Људи у управи Звезде су ЗЛО"!!!

Председник Николић и премијер Вучић требало би да укину фудбал на две-три године, рекао је за “Вечерње Новости“ Видак Перовић, председник нишког Радничког.

Фудбал 02.08.2015 | 22:20
"Људи у управи Звезде су ЗЛО"!!!

Перовић је после утакмице свог тима са Црвеном звездом у петак истакао да су људи који воде тај клуб велико зло српског фудбала.

Нишлије су у Београду остале без два бода због гола из офсајда и без искљученог стрелца Росића, у мечу који је завршен нерешено 1:1.

Перовић је искључен са клупе у 60. минуту када се створила гужва после које је Лазар Росић, једини стрелац за Раднички, добио други жути картон.

“То је српски фудбал. Судије су нам у Чачку узеле три бода, прексиноћ нам нису дозволиле да победимо, не знам где све ово више води. Не могу никог конкретно да оптужим, али је јасно да се судило по нечијим жељама. Ако ће се фудбал у Србији и даље играти само за ‘близанце’ из Београда, онда би председнику Николићу и премијеру Вучићу најбоље било да укину фудбал на две-три године. И публика препознаје све, нису ми чак ни звиждали кад сам искључен. Кад смо код публике невероватно ми је и то да Звезда мора да плаћа навијаче од Суботице до Димитровграда како би попунила стадион када су капије широм отворене”, рекао је Перовић.

Из Радничког је стигло много притужби на одлуке судија, али у записнику није уложен приговор, нити наведена нити једна конкретна ситуација.

“Зашто бих то радио? Кадија те тужи, кадија ти суди. Хтео сам и да повучем екипу са терена. Неки људи једноставно могу све. Дигне се прашина по медијима неколико дана као што је то био случај после утакмице са ОФК Београдом и ником ништа. Проблем је што не могу ништа да докажем, а сви све виде”, додао је он.

Перовић тврди да се ни после утакмице, ни дан касније није чуо ни са ким из Црвене звезде.

“Нико ме није звао да се извини, они мисле да су изнад осталих. Да се разумемо, Црвену звезду као клуб изузетно поштујем и све оно што је урадила за српски фудбал. Ипак, људи који се налазе у њеном руководству су зло, како они истурени, тако и они скривени. То су људи којима је прво лични интерес важан, па тек онда Звезда, док сам ја у Радничком само због интереса клуба, а не личног”, навео је председник Радничког.

Он је потврдио да ће се повући из фудбала на крају сезоне, истакавши да је ‘Реал с Нишаве’ прошле сезоне добијао понуде да намести одређене мечеве.

“Одговорно стојим иза те тврдње. Било је ситуација прошле сезоне када су нам доносили новац да бисмо изгубили утакмицу, али ми тако не функционишемо. Никада никога нећемо пустити, тако бих издао себе и своје принципе”, закључио је Перовић за “Вечерње новости”.

Коментари / 0

Оставите коментар