Уколико садашња Управа оде с Маракане Звезду преузима Човић?

Први човек кошаркашког клуба тражи да са својим људима преузме кормило фудбалског клуба, пише Курир.

Фудбал 03.08.2015 | 23:40
Уколико садашња Управа оде с Маракане Звезду преузима Човић?

Небојша Човић би могао да буде спасилац фудбалског клуба Црвена звезда, сазнаје дневни лист Курир. Од првог човека кошаркашког клуба би се очекивало да рецепт оживљавања клуба с Малог Калемегдана примени и на Маракани, где су дугови већи од 40.000.000 евра.

Како пише Курир, одређени број навијача стоји иза овог предлога, а исто тако Човић практично нема конкуренцију јер сем њега не постоји ни један спортски радник који је у овом тренутку спреман да се ухвати у коштац са проблемима у Љутице Богдана.

Дакле, Човић је спреман да помогне, али има јасне услове за долазак на стадион Рајко Митић.
"Човић има вољу да уђе у клуб и негова жеља није спорна. Тражи одрешене руке и слободу да клуб за две до три године постави на здраве основе. Одлично познаје прилике у фудбалском клубу, дуг и обавезе према повериоцима, јер је пре две године као потпредседник би задужен за финансијску консолидацију клуба. Човић, ако уђе са својим људима, жели да ради по његовим правилима, а то значи да цела садашња гарнитура мора да оде", тврди добро обавештени извор Курира.

Овај дневни лист такође пише да у случају да се Човић врати на Маракану, на останак у клубу може да рачуна само Стефан Пантовић, док би његова десна рука био Бранислав Ђурђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар