Милинковић: Не разумем толику количину мржње!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да не жали што је извео комбиновани састав против Новог Пазара и додао да пораз последица лоше игре.

Фудбал 02.08.2015 | 16:40
Милинковић: Не разумем толику количину мржње!

’Црно-бели’ су поражени од Пазараца са 3:2 у оквиру трећег кола Суперлиге Србије и то им је први пораз од почетка сезоне.

Милинковић је у Пазару извео комбиновани састав са неколицином младих играча, како би одморио стандардне првотимце за реванш утакмицу са румунском Стеауом, у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

„Честитам домаћину на победи, више су је желели. Ми смо нешто одиграли на почетку, све остало је било врло лоше. Кад се игра тако конфузно, са доста проблема у задњој линији пораз је логичан епилог. Из њега треба извући поуке“, рекао је Милинковић.

Упитан да ли жали због одлуке да на терен изведе комбинован састав, Милинковић је кратко одговорио:

„Не жалим, тако сам одлучио“.

Два гола за Нови Пазар постигао је Стефан Ашковски, играч који је на позајмици из Партизана. Ашковски је поред два гола, изнудио и два једанаестерца. Новинаре је занимало и да ли Милинковић жали што се лако одрекао тог играча, на шта је он поново кратко одговорио:

„Не, апсолутно“.

Утакмица у Новом Пазару одиграна је пред око 5.000 навијача. Осим минутног прекида на почетку меча због убацивања петарди на терен није било других инцидената.

„Не бих да коментаришем амбијент, али никада нећу моћи да прихватим толику количину набоја и мржње према противничком тиму“, рекао је Милинковић.

Партизан је доживео први пораз у првенству и примио прве голове и остао је на шест бодова после три кола, док је Нови Пазар остварио прву победу и има четири бода.

У следећем колу Партизан ће играти на свом терену са Спартаком, а Нови Пазар гостује Јагодини.

Коментари / 0

Оставите коментар