Звездина Управа новим појачањима жели да купи време!

За тројицу новајлија близу милион евра! Одговорни из Љутице Богдана верују да ће задржати функције без обзира на излив незадовољства после утакмице са Радничким.

 

Фудбал 03.08.2015 | 00:00
Звездина Управа новим појачањима жели да купи време!

Ново, врело лето на Маракани! Навијачи Црвене звезде предвођени тврдим језгром са северног копа после бламаже и ремија у судару са Радничким из Ниша ултимативно су захтевали од комплетног Управног одбора да поднесе оставке.

Тај хук незадовољства пре 11 година отерао је из Црвене звезде можда и највећу легенду клуба Драгана Џајића. Међутим, актуелни челници верују да ће новим улагањима и појачањима купити време и задржати позиције у Љутице Богдана.

Наиме, како се може чути Управни одбор Црвене звезде спреман је да до краја прелазног рока уложи милион евра како би тим Миодрага Божовића добио обрисе шампионског. Верују одговорни из Љутице Богдана да ће са тројицом нових играча, уз опорављене Луковића и Матоса, тим изгледати много боље.

Међутим, питање је хоће ли и та појачања имати дејство седатива за навијаче. Фанови Црвене звезде ретко кад заборављају, и још ређе, готово никад, одступају од оног што су наумили. За Звездана Терзића и његове најближе сараднике једина повољна околност је чињеница што се на српском фудбалском хоризонту није искристалисала групација људи спремна да се прихвати деликатног посла и руководи посрнулим гигантом. Бар не још.

Клуб би одласком управе која је кардиналним грешкама направила обично ругло од тима остао обезглављен, и тај податак можда би могао да да вештачко дисање Зведану Терзићу и његовим најближим сарадницима...

А они желе да га искористе како би ојачаили тим. Без обзира што је Црвена звезда у очајној финансијској ситуацији.

Доналд, Плавшић, Лекић

Посао са холандским везистом Мичелом Доналдом је близу реализације. Момак који је претходну сезону провео у Мордовији требало би у понедељак да се појави у Београду и финишира трансфер у Црвену звезду. За тај „луксуз“ управа српског вицешампиона требало би да уплати обештећење Мордовији (између 100 и 200 хиљада евра). Такође, план је да се до краја прелазног рока доведе Срђан Плавшић, мада Спартак не одступа од цене од 300 хиљада евра.

И за крај: челници Црвене звезде намеравају да ангажују једног нападача екстра класе, доминантног у скоку, који би био у стању да материјализује центаршутеве Луиса Ибањеза. А помиње се да би то могао да буде Дејан Лекић.

Лепо испланирано, питање је шта ће на то рећи навијачи.

Коментари / 0

Оставите коментар