Ванредно стање на Маракани: Гроф до три ујутру држао играче у свлачионици!

За недељу заказан Управни одбор Црвене звезде, чека се реакција челника поводом навијачких захтева.

Фудбал 01.08.2015 | 14:40
Ванредно стање на Маракани: Гроф до три ујутру држао играче у свлачионици!

После елиминације од Каирата причао је како пласман у Лигу Европе није ни био циљ, после преокрета на Врачару напао је новинаре, после ремија са Металцем шеретски поручио како ће Црвене звезда да игра по његвој жељи за две, три године, али кад је и Раднчки из Ниша открио тренерске слабости и подебљао утисак да су црвено-бели у овом тренутку екипа скромних могућности Миодраг Божовић није имао куд. После другог кикса у првенству у почетна три кола задржао је играче у свлачионици Маракане целих пет сати!

Наиме, од 22 часа у петак вече до три сата ујутру трајао је састанак тренера и фудбалера црвено-белих. Састанчили су после 1:1 са Нишлијама, у намери да се погледају у очи и кажу једни другима шта имају. Шта на штима. Шта може, а шта под хитно мора да се поправи. За сада није познато какви су закључци ванредног састанка у свлачионици српског вицешампиона, али с обзиром на бледе партије требало би можда би требало очекивати и рез у играчком кадру.

Иначе, Гроф Божовић данас није дошао на стадион. Из простог разлога што тренинга - нема. Нећа га ни бити, с обзиром да је тренер Црвене звезде дао играчима два слободна дана и наредно окупљање заказао за понедељак.

До тада би требало да се разбистри ситуација у клубу. Најпре поводом навијачких захтева са свих трибина Маракане упућених управи да поднесу оставке. За недељу је заказан Управни одбор Црвене звезде са веома врућим темама, а очекује се да се током дана огласи и неко од челника црвено-белих. На пример, генерални директор Звездан Терзић...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дејан

01.08.2015 15:48

доста са продајом играца бар неко време.

ОДГОВОРИТЕ