Чудесни случај Алвара Негреда...!

Јуче га Валенсија довела за 28.000.000 евра, сад га продаје како би вратила дуг Ситију?! Слепи мишеви су, наводно, понудили Шпанца Севиљи...

Фудбал 02.08.2015 | 11:00
Чудесни случај Алвара Негреда...!

Јуче у Манчестер Ситију, данас у Валенсији, сутра у Севиљи?! Чудесни случај Алвара Негреда попримио је нове токове, пошто медији блиски Валенсији тврде – шпански центарфор је понуђен Севиљи!

Негредова прича добила на значају претходних дана, највише из разлога што је тек недавно и званично постао играч Слепих мишева, а већ сада би могао да се сели са Местаље. Наиме, Валенсија је пре неколико дана откупила цео уговор искусног шпанског голгетера, за који ће тек морати да плати 28.000.000 евра – 14.000.000 у септембру и 14.000.000 у јуну наредног лета.

Међутим, како се Валенсија прилично истрошила у овом прелазном року, клуб тражи решење како да се реши Негреда, како би могла да исплати дуговања према Манчестер Ситију?! Негредо је прошлу сезону провео на Местаљи као позајмљени играч Грађана, за суму од 2.000.000 евра. Ипак, у уговору две стране постојала је клаузула према којој је Валенсија морала да откупи Негреда на крају сезоне, а како није задовољио очекивања тренера Нуна Еспириту Санта, јасно је да је клуб направио катастрофалну грешку. А како Валенсија тек треба да плати Ситију, Слепи мишеви ће покушати да се ослободе Негреда и покушају да за њега извуку неки евро.

Медији по Пиринејима пишу да је Валенсија већ контактирала управу Севиље и понудила Негреда. Али, поставља се и питање да ли су Андалужани спремни да прихвате играча који је управо у њиховој опреми постао један од најопаснијих центарфора Европе, због чега је Сити лета 2013. искеширао чак 25.000.000 евра.

Севиља је овог лета довела Ћиру Имобилеа из Дортмунда, после одласка Карлоса Баке, а Негредо би био додатно појачање у самом срцу напада.

Коментари / 0

Оставите коментар