ДЛ: Фрејзер-Прајс и Радерфорд блистали у Стокхолму

Тријумфи Шели-Ен Фрејзер-Прајс и Грег Радерфорд обележили су митинг Дијамантске лиге у Стокхолму.

Остали спортови 31.07.2015 | 19:00
ДЛ: Фрејзер-Прајс и Радерфорд блистали у Стокхолму

То је последње тајкмичење пред Светско првенство које је на програму у Пекингу од 22. до 30. августа

Фрејзер-Прајсова је наставила доминацију на 100 метара у конкуренцији атлетичарки. Олимпијска шампионка из Лондона забележила је време од десет секунди и 93 стотинке.

Иза ње су биле Тори Бови и сународница Јамајчанка Наташа Морисон. Овај резултат Фрејзер-Прајсове значи да остаје на врху у генералном поретку након шест од седам митинга.

Још један олимпијски шампион из 2012. године био је тријумфалан у Стокхолму. Радерфорд је био најбољи у скоку у даљ резултатом осам метара 34 центиметра оставивши иза себе Американца Маркиза Дендија. Радерфорд је такође задржао предност у генералном пласману.

Катерон Ибаргуен је победила у троскоку и тако сачувала максималан учинак са шест митинга. Колумбијка је забележила резултат од 14 метара и 69 центиметара.

Пјотр Малачовски је најдаље бацио диск - 65 метара и 95 центиметара. Пољак пред последње такмичење има 17 бодова више од сународника Роберта Урбанека.

Американац Дафилд је скоком од два метра и 32 центиметра заузео прво место у скоку увис што је вероватно његова највећа победа у каријери.

Коментари / 0

Оставите коментар