Коначно пронађен остатак "Боинга 777"

Дио броја на остацима авиона пронађених на острву Реунион у Индијском океану потврђује да је то предмет са авиона типа "Боинг 777", рекао је данас замјеник малезијског министра за саобраћај Абдул Азиз Каправи.

Свијет 31.07.2015 | 13:31
Коначно пронађен остатак "Боинга 777"

"На основу дијела броја, потврђено је да је то летјелица `Боинг 777`. Ту информацију добио сам од `Малезија ерлајнза", рекао је Каправи француској новинској агенцији Франс прес.

Аустралијске власти, које су учествовале у потрази за несталим авионом "Малезија ерлајнза", раније су саопштиле да су "све више увјерене" да су остаци пронађени на острву дијелови нестале летјелице.

Премијер Малезије Наџиб Разак рекао је раније да је остатак олупине, за који се вјерује да је дио крила, послат у француски град Тулуз на даље испитивање.

Јуче је пронађен и дио путничког кофера недалеко од остатака крила за које се вјерује да је дио авиона компаније "Малезија ерлајнс" који је нестао у марту прошле године на лету "МХ370".

Авион компаније "Малезије ерлајнз", који је у марту 2014. године нестао са радарских екрана са 239 путника и чланова посаде, једини је "Боинг 777" нестао изнад Индијског океана.

Иако су власти вјеровале да је он пао изнад Индијског океана, али до сада нису били пронађени никакви физички докази за то.

Извор: Агнеције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ко зна

31.07.2015 12:05

Ко зна шта је пронађено и какву ли је причу подвалио лицемјерни Запад. Након толике потраге недуго по нестанку није се могао наћи а годину касније га нађу. Ко зна чији су то остаци. Ово ми личи на филм "Аир Америца" гдје се види сво лицемјерство криминализоване и алаве на новац Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

31.07.2015 13:07

Само су у њему требали бити сви политицари свијета

ОДГОВОРИТЕ