Грбовић: Партизан пропада, Дуле и Управа на мору!

Легенда црно-белих Горан Грбовић упозорава да клубу прети гашење, а да су чланови управе који то треба да спрече на мору.

Кошарка 31.07.2015 | 15:40
Грбовић: Партизан пропада, Дуле и Управа на мору!

Горан Грбовић, бивши капитен Партизана, забринут је за судбину клуба, а за тешку ситуацију криви Душка Вујошевића и управу.

- Мора да се подвуче црта и да се види колики су дугови, а да људи који се брину о финансијском стању одговарају. Трагедија је што Партизан неће играти Еврокуп, превелики је то клуб да би то себи дозволио. Онда је нормално да појачања неће да дођу, а да играчи беже с брода који је потонуо. Кошаркаши који у Партизан долазе због Вујошевића немају од чега да живе, а на крају оду незадовољни и туже клуб. И не треба их због тога називати издајницима - каже Грбовић за „Блиц“.

Члан Скупштине Партизана огорчен је на управу.

- Клубу не прети пропадање већ истребљење и не треба дозволити језику да грми кад снага шапуће. Е, ту одговорност сноси Вујошевић, а не да пребацује све на управу. Партизан је затворен клуб, који не сме да вређа никога ко му даје новац, макар један евро, поготову не да то ради Дуле. Он је најбољи тактичар у Европи, али не може да се меша у рад руковођења. Смета ми што су сви из управе на одмору, а клуб пропада. То је неодговорно и апсурдно у најтежим тренуцима у историји куба.

Грбовић упозорава да је Партизан давно у тунелу, а да се светло не види.

- Партизан неће мирно да оде у мрак. Доста нам је у Вујошевићу један Че Гевара, Партизан је у рупи, а она мора да престане да се копа. Партизан због блокаде и дуга неће моћи да игра АБА лигу, а то води према пропадању. Не може са плаже да се спасава клуб.

Скупштина клуба која ће одредити судбину Партизана одржаће се следеће недеље.

- Вујошевићу је истекао уговор, а Управни одбор се није састао да би га он и продужио. Даниловић не може све сам, а када глад закуца на врата, љубав бежи кроз прозор - додао је Грбовић.

Коментари / 0

Оставите коментар