Дјевојка од милион долара у Сан Дијегу!

Раденка Д., поријеклом из Босне и Херцеговине, освојила је џекпот од милион долара на слот машинама у казину "Валлеy Виеw Цасино & Хотел".

Занимљивости 31.07.2015 | 09:54
Дјевојка од  милион долара у Сан Дијегу!

Раденка, чије су презиме изоставили из безбједносних разлога, изјавила је да је редован гост овог казина, те да игра углавном на "пеннy мацхине". Протеклих година је имала неколико џекпотова, али ниједан није био ни близу овог. И сама признаје да је била изненеђена када је видјела износ џекпота, те да је у првом моменту била збуњена.

"Сви су око мене вриштали од изненађења", каже Раденка о својим првим утисцима.

Она додаје да је уложила четири долара, а добитак је износио тачно 1.069.000 долара. Њен највећи претходни добитак је био 4.000 долара.

Џо Наваро, предсједник казина, изјавио је да је изузетно срећан због добитнице, те да је прије ње био само један добитник чији је џекпот износи милион долара. Тако је Раденка ушла у историју овог казина.

Раденка је већ годинама редовни посјетилац казина, а овако објашњава своју стратегију.

"Да, обожавам ове слот машине. 'Пеннy мацхине' је моја омиљена. Само сједим и увијек играм на максимално", каже она.

Из Управе казина су додали да су изузетно срећни, посебно што се ради о њиховој редовној посјетитељки.

"У име нашег тима, најискреније честитамо Раденки на добитку. Имамо доста добитника џекпота и надам се да ће нас људи препознати као један од најсрећнијих казина у Сан Дијегу. Захваљујемо јој на лојалност, јер већ годинама игра код нас", рекао је Брус Хауард, из Управе казина.

Раденка је на крају изјавила да ће добитак искористити за образовање свог сина, те се нада да ће успјети да посјети и своју домовину Босну.

Извор: Независне

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Босна

31.07.2015 05:23

Добро дошла у своју Босну, и нека ти је сретан добитак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доситеј

31.07.2015 07:35

Не долази у Босну, отеће ти Баја све.

ОДГОВОРИТЕ